Voordelen van de Brilpas

Met een Brilpas heeft u de optimale service die wij bieden voor uw brillen. U heeft recht op gratis controles van uw bril en kunt al uw brillen bij ons laten afstellen. 

Brillen
  • Recht op gratis oogmetingen en brilcontroles.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan het afstellen van uw bril.
  • Kleine reparaties en het schoonmaken van uw bril voeren wij zonder kosten uit.
  • 25 % korting op uw glazen (met een maximum van 100 euro per glas).
  • 25% korting op uw montuur (met een maximum van 50 euro.
Lenzen
  • Op het aanmeten van daglenzen of maandlenzen krijgt u 50 % korting.
  • Op het aanmeten van maatwerklenzen krijgt u 25% korting.

Uw kinderen kunnen tot en met 17 jaar gratis mee profiteren van de voordelen van uw Brilpas.

Monturen van Lindberg en zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti vallen buiten de korting van de brilpas.

MiYOSMART glazen vallen buiten deze pas. Deze maken gebruiken van de Myopie Brilpas die €52.50 bedraagt i.v.m. speciale handelingen die nodig zijn voor deze glazen.

Brilpas
De Brilpas geeft u recht op gratis oogmetingen en brilcontroles. Er zijn geen kosten verbonden aan het afstellen van uw bril. Kleine reparaties en het schoonmaken van uw bril voeren wij zonder kosten uit. Naast al bovenstaande voordelen krijgt u met de brilpas ook nog eens 25 % korting op uw glazen (met een maximum van 50 euro per glas) en 25 % korting op uw montuur (met een maximum van 50 euro). Op het aanmeten van snelvervangingslenzen krijgt u 50 % korting .Op het aanmeten van maatwerklenzen krijgt u 25 % korting. Monturen van Lindberg en zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti vallen buiten de korting van de brilpas.MiYOSMART glazen vallen buiten deze pas. Deze maken gebruiken van de Myopie Brilpas die €52.50 bedraagt i.v.m. speciale handelingen die nodig zijn voor deze glazen.

€ 15,00*