Fashionweek Lens Utrecht

Van maandag 27 maart tot en met zondag 2 april is de 15e Fashion actieweek van Lens Utrecht. U kunt gedurende de Fashionweek profiteren van extra groot voordeel op brillen en zonnebrillen uit onze gehele collectie. Gedurende de Fashionweek zijn er extra veel monturen van alle merken aanwezig, zodat u een uitgebreide keuze hebt. In de Fashionweek wordt er één merk speciaal uitgelicht. Van dat merk zijn er echt veel meer monturen aanwezig dan er normaal aanwezig zijn. 

Deze Fashionweek is ons actiemerk Tom Ford. Tom Ford is een zeer bekende naam in de Fashion en staat bekend om de stijlvolle en trend zettende ontwerpen van hun monturen en zonnebrillen.

Voordelen en voorwaarden

  • U heeft uiteraard extra voordeel op de gehele collectie: 35% korting op een complete bril en 20% korting op een zonnebril. Deze korting is zonder maximum;
  • De actieweekkorting is een kassakorting en wordt alleen verleend als het volledige bedrag wordt voldaan bij bestelling.
  • De actieweekkorting geldt op alle monturen.
  • De actieweekkorting geldt op alle zonnebrillen, met uitzondering van de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti.
  • De actieweekkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • U kunt de afspraak natuurlijk combineren met een reguliere lenscontrole of -aanmeting.

Goed om te weten

De actieweken zijn vanwege de grote voordelen populair en druk bezocht. We willen voorkomen dat we u door de drukte niet goed van dienst kunnen zijn. Om u goed te kunnen helpen verzoeken we u daarom een afspraak te maken, zowel voor de oogmeting als voor het uitzoeken van een bril of zonnebril.