Merken hoortoestellen

Bernafon hoortoestellen

Het Zwiterse bedrijf Bernafon zorgt ervoor dat mensen met een gehoorbeperking weer zorgeloos kunnen communiceren. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert Bernafon kwaliteitshoortoestellen.

Bernafon ziet in dat horen en begrijpen basale menselijke behoeften zijn. Dankzij geavanceerde technologie zorgen zij ervoor dat mensen deze behoeften weer ten volste kunnen gebruiken. Het zakelijke succes van Bernafon vloeit voort uit langdurige samenwerkingen met klanten, partners en medewerkers van over de hele wereld. Met deze basis creëren zij duurzame groei en een sterk bedrijf.

De hoortoestellen van Bernafon zijn leverbaar in veel verschillende modellen, kleuren en opties. De bediening van deze toestellen wordt eenvoudig gemaakt door het gebruik van afstandsbedieningen en Bluetooth® technologie. Het mooie van de hoortoestellen van Bernafon is dat ze haast onzichtbaar achter het oor gedragen kunnen worden. Daarentegen bieden ze ook een ruime keuze aan opvallende, speelse en modieuze modellen. Voor ieder wat wils.

Phonak hoortoestellen

Een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor kan genieten van een leven zonder beperkingen, dat is hetgeen waar Phonak al ruim 70 jaar voor staat. Phonak houdt zich wereldwijd bezig met het ontwikkelingen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen.

Er zijn vele verschillende hoortoestellen beschikbaar, ieder met hun eigen functies en mogelijkheden. Wat de mate van uw gehoorverlies ook is, van merkbaar tot ernstig, de hoortoestellen van Phonak bieden u de best mogelijke oplossing.

Phonak technologieën
Door telkens weer de grens van technologie op te zoeken, weet Phonak zelfs voor de meest uitdagende hoorsituaties met een oplossing te komen. Denk bijvoorbeeld aan oplaadbare hoortoestellen.

Een Phonak hoortoestel past perfect in uw leven. Kom langs voor advies door onze audicien over welk hoortoetel het beste bij u past.

Oticon hoortoestellen

Gedreven door een constante drang naar verbetering en vernieuwing is Oticon altijd één van de voorlopers geweest op het gebied van technologieën die het leven van mensen met een hoorprobleem makkelijker maken. Oticon is opgericht door Hans Demant, wiens vrouw last had van gehoorverlies. Het bedrijf is dan ook ontstaan vanuit de gedachte; zorg en empathie voor andere en in andere.

Om mensen met gehoorproblemen zo ideaal mogelijk te kunnen helpen, maakt Oticon gebruik van de meest geavanceerde technologie en audiologie mogelijk. Maar het gaat verder dan alleen technologieën. Vanuit de 'People First' belofte wordt er bij Oticon veel aandacht besteed aan het begrip wat mensen nodig hebben en waar zij naar verlangen.

Kortom; Oticon zet bij het ontwikkelen van haar hoorproducten de individuele wensen en behoeften van mensen met gehoorverlies voorop.

Widex hoortoestellen

Het Deense familiebedrijf Widex is één van ’s werelds grootste hoortoestelfabrikanten. De digitale technologie die toegepast wordt is van hoog niveau en zeer innovatief. Zo heeft de compromisloze benadering van innovatie geleid tot het eerste digitale in-het-oortoestel en de baanbrekende Widex draadloze technologie.

De missie van het familiebedrijf is om de beste hoorstellen én service te bieden. De hoortoestellen van Widex staan bekend om het meest geavanceerde en natuurlijke geluid. Van omgevingsgeluiden, gefluister tot stemmen in een menigte: u kunt met een Widex hoortoestel een rijk spectrum aan geluiden probleemloos horen.