Welke afspraken?

U kunt een afspraak maken voor lenscontrole (altijd met lenzen in), brilcontrole (neemt u de bril mee) of een oogmeting. Als u vormstabiele (harde) lenzen draagt, is het verstandig een nacht van tevoren de lenzen uit te doen voor een oogmeting of brilcontrole. Als u niet goed weet of de lenzen in of uit moeten, neemt u dan contact op. Wij helpen u natuurlijk graag.

Welke lenscontrole?

U ziet dat u kunt kiezen uit een aantal verschillende lenscontroles. Als u daglenzen, maandlenzen en vormstabiele (harde) contactlenzen hebt, kunt u voor "lenscontrole" kiezen. Als u nachtlenzen heeft, kunt u voor controle nachtlenzen kiezen (LET OP: Nachtlenzen dienen een nacht gedragen te zijn voordat u bij ons op afspraak komt. Bij twijfels kunt u contact met ons opnemen.) Zo kunt u voor elk type contactlenzen het juiste type controle kiezen. Als u niet weet welk type lenzen u heeft, neemt u dan contact met ons op.

Bijzonderheden?

Er is ruimte voor opmerkingen. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij de opmerkingen die u invult ook op tijd kunnen zien en lezen. Als u bijzonderheden of vragen heeft, kunt u het beste even bellen of mailen naar het filiaal waar u de afspraak wilt maken. 

Afspraak in een ziekenhuis?

Als u in één van onze ziekenhuispraktijken een afspraak wilt maken, dan gaat dat helaas niet via deze site. Neemt u contact op met Utrecht (030-2317840) als u in Woerden, Leidscherijn of Nieuwegein op afspraak wilt komen en met Deventer (0570-613737) als u in Almelo of het Deventer ziekenhuis een afspraak wilt maken.

Nieuwe klant?

Als u voor de eerste keer een afspraak wilt maken voor controle en u bent nog niet eerder bij ons op controle geweest, is het eenvoudiger even te bellen of via de mail contact met ons op te nemen. Dat voorkomt een mogelijk foutieve afspraak en op die manier kunnen wij onze controle optimaal uitvoeren.

Naar contactgegevens

Last van uw lenzen of het combineren van afspraken?

Als u last heeft van uw lenzen of als u twee verschillende afspraken wilt combineren, dan kunt u het beste even contact opnemen voor een afspraak.

Coronaprotocol

Op dit moment nemen wij meer tijd voor iedere afspraak binnen Lens. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij besloten om iedere afspraak om het heel of half uur in te plannen. Helaas laat onze software nog niet toe om dit zelf toe te voegen, daarom vragen wij aan u om een afspraak te maken om een heel of half uur (10:30, 11:00, etc.). Als u ziek bent of ziek bent geweest binnen 24 uur voordat u uw afspraak heeft, vragen wij u dan ook uw afspraak te verzetten. Mocht u uw afspraak niet redden dan vragen wij u om minimaal 12 uur van te voren af te bellen. Voor alle coronaprotocollen kunt u HIER terecht.

Al klant van lens?