Horen

Horen

U merkt dat uw gehoor achteruit gaat en moeite hebt om in gezelschap een gesprek te volgen. Kom dan gerust eens langs bij Lens Rotterdam, Lens Berkel en Rodenrijs of Lens de Meern voor een hoortest. Op basis van dit resultaat kunnen wij beoordelen wat voor u de juiste hooroplossing is om het gehoorverlies te compenseren.

Samen met u zal onze audicien bepalen welk hoortoestel voor u geschikt is. De keuze voor een hoortoestel hangt van een aantal zaken af:

• de mate van uw gehoorverlies
• de luistersituaties waarin u vaak komt
• uw wensen over bijvoorbeeld het uiterlijk van de hoortoestellen
• uw budget

Aangezien wij alle merken hoortoestellen kunnen leveren, hebben wij voor elke wens en elk budget een hooroplossing. Een hoortoestel krijgt u bij ons altijd eerst op proef. Tijdens de proef passen wij indien nodig het toestel aan op uw ervaringen en wensen die u in uw eigen situaties meemaakt. Afhankelijk van uw bevindingen is het mogelijk dat er wordt besloten een ander hoortoestel uit te proberen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake- of informatiegesprek. Wij kunnen u dan alles vertellen over uw gehoor, vergoedingen en de juiste hooroplossing.

Naast vele soorten hoortoestellen vindt u bij ons ook alles op het gebied van gehoorbescherming zoals oordoppen en in-ear monitors maar ook reinigingsproducten, batterijen en hulpmiddelen voor gehoorondersteuning bijvoorbeeld om uw televisie beter te verstaan.

Ons assortiment producten en diensten op het gebied van hoorcomfort gaat verder dan alleen hoortoestellen. Ook als u op zoek bent naar producten om uw gehoor te beschermen kunnen wij u helpen. Zo vindt u bij ons ook een breed aanbod zwem oordoppen, slaap oordoppen, Noizezz gehoorbeschermers en accessoires.

Lens (voorheen van Keulen horen) is niet voor niets het adres in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Blijdorp en de Meern waar u alles vindt op het gebied van hoorcomfort. Kom langs voor een advies op maat.