Hoortoestellen

Hoortoestellen

Slechthorendheid komt niet alleen voor bij oudere mensen. 50% van de slechthorenden is zelfs jonger dan 65 jaar. Slechthorendheid komt vaak geleidelijk zonder dat u het zichzelf goed beseft. Maar u merkt wel dat u bijvoorbeeld een gesprek lastig kunt volgen. Ook krijgt u moeite om een gesprek goed te verstaan wanneer u in een groter gezelschap bent. Of u heeft problemen om de televisie of radio goed te verstaan.

Slechthorendheid is echter meer dan het niet goed kunnen horen van geluiden. Ook komt het voor dat het lijkt of het geluid wordt vervormd of doffer of juist scherper klinkt. Door slechthorendheid raken mensen vaak in een isolement. Mensen gaan lastige situaties mijden zoals feestjes, verjaardagen of vergaderingen.

Elk mens is uniek en dat geldt ook voor uw gehoor. Samen met u gaat Lens horen graag op zoek naar de beste hooroplossing. Onze audiciens geven u altijd een deskundig advies over het niveau van uw gehoor en de oplossingen om uw gehoor te verbeteren.

Lens horen (voorheen van Keulen Horen) is toonaangevend binnen de audiologie branche. Het spreekt voor zich dat de merken waarmee wij werken ook tot de top behoren. Zo werken wij met gerenommeerde merken zoals Oticon, Phonak, Widex, Hansaton, Bernafon en Resound. Uiteraard kunt u ook voor eventueel niet genoemde merken bij ons terecht.