Bernafon Zerena 9

Bernafon Zerena 9

Bernafon Zerena 9 hoortoestellen voor iedere levensstijl

Een goed gehoor is voor veel mensen een vanzelfsprekendheid. Helaas krijgt vrijwel iedereen te maken met gehoorverlies. Dit heeft verschillende consequenties, waaronder bijvoorbeeld dat u mogelijk onzekerder wordt. Het is dan belangrijk dat u kiest voor een goed gehoorapparaat. Zerena 9 hoortoestellen van Bernafon zijn de perfecte oplossing, zelfs in de meest uitdagende luistersituaties. Meer weten? Bij Lens (Voorheen van Keulen Horen) in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam vertellen we u er graag meer over.

Zerena 9 hoortoestellen van Bernafon

Het is belangrijk dat u ervoor waakt dat uw gehoorverlies u niet beperkt in het dagelijks leven. Indien dit het geval is, dan is het zaak dat u op tijd overgaat op de aanschaf van een passend gehoorapparaat. Kies dan voor de Zerena 9 toestellen van Bernafon. De hoortoestellen leveren premium hoortechnologie en sluiten hierdoor volledig aan op uw behoeften. Zelfs in de meest uitdagende luistersituaties. Woont u in de drukke stad? Of bent u vaak in lawaaierige ruimtes omdat u bijvoorbeeld graag uiteten gaat of theatervoorstellingen bezoekt? Met deze hoortoestellen is het allemaal geen probleem.

Gehoorapparaten met focus op natuurlijke geluidswaarneming

De Zerena 9 in-het-oor hoortoestellen van Bernafon zijn elegant en modern. Hiermee geniet u opnieuw van alle geluiden om u heen. Bij deze Bernafon toestellen ligt de focus op een drietal aspecten, namelijk natuurlijke geluidswaarneming en spraak, lawaaireductie en de meest accurate versterking in elke omgeving. Om dit te realiseren zijn de toestellen met verschillende technologieën uitgerust, waaronder:

  • Dynamic Speech Processing™ versterkt het signaal ongeacht de veranderingen in de omgeving zodat u uw gesprekspartners altijd optimaal kunt verstaan.
  • Dynamic Amplification Control™-technologie vangt continu spraak en storende elementen op.
  • Binaural Dynamic Noise Management™ zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid ruis wordt gereduceerd in elke situatie. 

Modern in-het-oor hoortoestel

Zerena 9 van Bernafon is geschikt voor personen met een mild tot zwaar gehoorverlies. Ze zijn energiezuinig, snel en comfortabel. Er is een breed scala aan domes en oorstukjes beschikbaar waarmee u ervoor zorgt dat de toestellen altijd perfect zitten. Op zoek naar nog meer gemak? De gehoorapparaten zijn makkelijk uit te breiden naar een oplaadbare variant.

Bent u benieuwd of Zerena 9 hoortoestellen ook voor u de oplossing zijn? Kom langs bij ons in de winkel.