Oticon Brainhearing

Oticon Brainhearing

Oticon hoortoestel met BrainHearing: de slimme technologie voor een beter gehoor

Gehoorverlies is vervelend, maar daarnaast kan het ook behoorlijk vermoeiend en moeilijk zijn. Uw hersenen zijn bij een gebrek aan gehoor constant hard aan het werk om de gaten te vullen, en draaien hierdoor overuren. Maak het uzelf iets makkelijker met een gehoorapparaat van Oticon met BrainHearing TM, de technologie die u helpt te oriënteren, onderscheiden, focussen en herkennen. Door middel van innovatieve functies, zoals spraakherkenning en gepersonaliseerde instellingen, geniet u met een hoortoestel van Oticon van een feilloos gehoor!

BrainHearing TM ondersteunt de hersenen

Een Oticon hoortoestel met de slimme BrainHearing TM technologie is ontwikkeld om uw hersenen te ondersteunen met behulp van intelligente functies. Speech Guard herkent spraak en bewaakt de helderheid van het geluid, zodat u makkelijker deelneemt aan een gesprek. Spatial Sound lokaliseert geluidsbronnen en helpt u bij het oriënteren op straat, onderweg of op werk. Met Free Focus kunt u verschillende standen van richtinggevoeligheid instellen. Zo kunt u makkelijk kiezen op welk geluid u wilt focussen. De Oticon hoortoestellen met BrainHearing TM kunnen volledig worden aangepast naar uw persoonlijke geluidsvoorkeuren.

Oticon hoortoestellen

Gehoorapparaten van Oticon staan altijd garant voor een beter gehoor en betere hoorervaring. Het bedrijf is opgericht vanuit de gedachte dat mensen het uitgangspunt vormen, en vanuit die gedachte wordt ieder product ontwikkeld. Oticon levert enkel hoogwaardige gehooroplossingen en maakt daarbij gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Met een gehoorapparaat van Oticon heeft u een kwaliteitsproduct waarmee u beter zult horen en meer kunt genieten van het leven!

Twijfelft u over uw gehoor? Misschien zijn de Oticon hoortoestellen met BrainHearing TM technologie iets voor u. U bent van harte welkom bij Lens(voorheen Van Keulen Horen) in Berkel en Rodenrijs voor een gehoortest. Maak vandaag nog een afspraak!