Oticon OPN

Oticon OPN

Geniet van een nieuwe geluidswereld met Oticon Opn

Luister naar meerdere sprekers tegelijk in zowel rustige als lawaaierige omgevingen, focus op wat voor u belangrijk is of verleg met een klein gemak uw focus (indien gewenst). Met het revolutionaire hoortoestel Opn van Oticon is het allemaal mogelijk. 

Een traditioneel hoortoestel focust op slechts één spreker, waardoor u de omgeving eromheen niet hoort. Maar het Oticon Opn hoortoestel is zo snel dat het geluid rondom u wordt verwijderd. Tevens heeft u tegelijkertijd toegang tot de sprekers om u heen.

In vergelijking tot andere hoortoestellen kunt u met Oticon Opn tot wel 30% beter spraak begrijpen én dat zelfs in ruimtes met veel geluid. U hoeft hierdoor minder uw best te doen om deel te nemen aan een gesprek en u bent ervan verzekerd dat u alles uitvoerig kunt volgen.

Dit discrete hoortoestel is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij uw huidskleur en haarkleur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een accentkleur, waardoor uw Oticon Opn ook als een juweel fungeert. Onze audiciens informeren u graag over de voordelen van dit bijzondere hoortoestel.