Phonak Audéo B direct

Phonak Audéo B direct

Hoortoestel van Phonak: de innovatieve Audéo™ B-Direct

Een gehoorapparaat dat eenvoudig verbinding maakt met uw smartphone, televisie en eigenlijk alle apparaten in huis: dat is de Audéo™ B-Direct van Phonak! Het merk ontwikkelt hooroplossingen die uw leven kunnen veranderen en gebruikt hiervoor de nieuwste technologieën.  Zo komen hoortoestellen tot stand die uitstekende gehoorprestaties bieden in alle geluidsomgevingen. Geniet van de vrijheid en connectiviteit, dankzij het Audéo™ B-Direct gehoorapparaat van Phonak!

Maak verbinding met uw smartphone

De Audéo™ B-Direct van Phonak maakt moeiteloos verbinding met iedere mobiele telefoon dat over Bluetooth® beschikt. Wanneer u gebeld wordt beantwoordt u de telefoon met één druk op uw hoorapparaat, zelfs als uw smartphone meters van u vandaan ligt. In contact blijven met uw familie en vrienden is nog nooit zo makkelijk geweest! Daarnaast is een directe verbinding met uw televisie ook mogelijk, zo kunt u uw hoortoestel gebruiken als draadloze tv-koptelefoon.

Gehoorapparaat van Phonak

Het Audéo™ B-Direct hoortoestel is water- en stofbestendig en gaat gegarandeerd lang mee. Phonak gelooft dat goed horen bijdraagt aan de kwaliteit van uw leven en werkt daarom al meer dan 70 jaar aan de ontwikkeling van geavanceerde hooroplossingen die daaraan bijdragen.

Dit Phonak gehoorapparaat maakt eenvoudig verbinding met uw smartphone of tv. De Audéo™ B-Direct is verkrijgbaar in 9 uiteenlopende kleuren. Benieuwd welke kleur u het beste staat? Kom langs bij Lens in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam