Phonak Virto B-Titanium

Phonak Virto B-Titanium

Phonak Virto™ B-Titanium hoortoestel: sterk, licht en klein

Phonak Virto™ B-Titanium is het kleinste op maat gemaakte Phonak-hoortoestel ooit. Dankzij het innovatieve ontwerp biedt het toestel ongekende prestaties en veel functionaliteiten. Het hoortoestel is vervaardigd van titanium waardoor deze ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is. Door het ultracompacte formaat ziet niemand hoe goed u kunt horen.

Titanium hoortoestel

Titanium is 15 keer sterker dan acrylaat, waardoor het mogelijk is om een behuizing te creëren van slechts 0,2 mm dik. Dit is maar liefst 50% dunner dan de behuizing van de huidige op maat gemaakte hoortoestellen van Phonak. Ook zijn de elektronische componenten wel 60% kleiner dan voorheen. Het Virto™ B-Titanium hoortoestel is hierdoor 26% kleiner geworden dan zijn voorganger.

Op maat gemaakt

Virto™ B-Titanium wordt op maat gemaakt, zodat het hoortoestel perfect in uw oor past. Nadat de audicien uw gehoor heeft gemeten en onderzocht, creëert Phonak de juiste hoortoestellen voor uw oren. U kunt rekenen op een perfecte pasvorm en uitmuntende hoorprestaties.

Moeiteloos luisteren, altijd en overal

Bij de ontwikkeling van de Virto™ B-Titanium hoortoestellen is rekening gehouden met alledaagse luistersituaties. De functie AutoSense OS analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden in uw omgeving, waarna het hoortoestel zich daarop aanpast. AutoSense weet precies waar u zich bevindt: in een druk restaurant, auto of bij een theatervoorstelling. Volautomatisch een perfect gehoor dus!

Wilt u ook genieten van een optimaal hoorcomfort in alle situaties? Kies dan voor het discrete Virto™ B-Titanium hoortoestel van de vooraanstaande hoorfabrikant Phonak. Lens horen (voorheen Van Keulen Horen) in Berkel en Rodenrijs of Rotterdam helpt u graag verder.