Widex Unique CIC Micro

Widex Unique CIC Micro

Klein en onzichtbaar hoortoestel: de Widex UNIQUE CIC MICRO

Meer horen, waar u ook bent. Een goed gehoorapparaat maakt het mogelijk. De UNIQUE CIC MICRO van Widex is daarnaast ook nog eens heel subtiel en vrijwel niet te zien wanneer u het draagt. Of u zich nu in een luidruchtige omgeving bevindt, met meerdere mensen die tegelijkertijd praten, of een ruimte met veel rumoer, u ervaart comfortabel horen in iedere situatie, dankzij Widex!

UNIQUE CIC MICRO gehoorapparaat

De naam zegt het eigenlijk al, dit hoortoestel van Widex is één van de kleinsten in zijn soort. U draagt het apparaatje compleet in de gehoorgang. Daarbij kiest u de kleur die het meest dichtbij uw huidskleur staat, kies daarbij uit licht beige, donker- en kleibruin. De UNIQUE hoortoestellen van Widex zitten vol vooruitstrevende technieken, waardoor u optimaal geniet van al het geluid om u heen. Ongeacht of het harde of zachte geluiden zijn of meerdere gesprekken tegelijk. Het Widex UNIQUE CIC MICRO hoortoestel brengt comfort en een goed gehoor samen!

Accessoire voor reiniging

Het drogen en reinigen van uw gehoorapparaat kan soms een last zijn, maar het is wel echt nodig. Om dit proces makkelijker en sneller te laten verlopen, introduceert Widex de DRY-GO UV™. Met dit elektronische droogstation droogt en desinfecteert u uw gehoortoestel met één druk op de knop. Dat scheelt tijd én onderhoud! Bovendien verkleint het de kans op beschadigingen, waardoor uw hoortoestel langer blijft presteren.

Benieuwd naar de Widex UNIQUE CIC MICRO? Dit hoortoestel kan aangepast worden bij Lens in Berkel en Rodenrijs of in Rotterdam. U bent van harte welkom!