Bernafon

Bernafon hoortoestellen

Het Zwiterse bedrijf Bernafon zorgt ervoor dat mensen met een gehoorbeperking weer zorgeloos kunnen communiceren. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert Bernafon kwaliteitshoortoestellen.

Bernafon ziet in dat horen en begrijpen basale menselijke behoeften zijn. Dankzij geavanceerde technologie zorgen zij ervoor dat mensen deze behoeften weer ten volste kunnen gebruiken. Het zakelijke succes van Bernafon vloeit voort uit langdurige samenwerkingen met klanten, partners en medewerkers van over de hele wereld. Met deze basis creëren zij duurzame groei en een sterk bedrijf.

De hoortoestellen van Bernafon zijn leverbaar in veel verschillende modellen, kleuren en opties. De bediening van deze toestellen wordt eenvoudig gemaakt door het gebruik van afstandsbedieningen en Bluetooth® technologie. Het mooie van de hoortoestellen van Bernafon is dat ze haast onzichtbaar achter het oor gedragen kunnen worden. Daarentegen bieden ze ook een ruime keuze aan opvallende, speelse en modieuze modellen. Voor ieder wat wils.