Widex Moment

DIT GELUID VERANDERT ALLES

Als drager van een hoortoestel bent u waarschijnlijk gewend aan het feit dat hoe goed uw hoortoestel ook is, uw hoortoestel altijd klinkt als een hoortoestel. Het klinkt altijd minder goed. Daardoor wordt het wennen aan een hoortoestel ook lastiger.

Met WIDEX MOMENT™ hebben we echter een manier gevonden om gebruikers een zo natuurlijk en onvervormd mogelijk geluid te bieden dat revolutionair is binnen de hoortoestellen- branche. U kunt het geluid natuurlijker beleven en sneller wennen aan een hoortoestel, ook als u nooit eerder een hoortoestel hebt gehad. Daarnaast is het onopvallend en draadloos oplaadbaar, dus vrijwel niet zichtbaar en makkelijk in gebruik. Niets voor niets-de nieuwe standaard in horen!

 

PROBEER DE WIDIX MOMENT NU GRATIS EN VRIJBLIJVEND UIT TIJDENS ONZE WIDEX MOMENT ACTIEMAAND EN KRIJG EXTRA VOORDEEL BIJ AANSCHAF

 

Waarom klinkt een hoortoestel als een hoortoestel?

Een van de hoofdkenmerken van traditioneel hoortoestelgeluid is dat het geluid dat door het hoortoestel wordt verwerkt, het trommelvlies later bereikt dan rechtstreeks overgedragen geluid dat door of via de oortip binnenkomt. Als deze twee ‘niet synchroon lopende’ signalen samenkomen in de gehoorgang, geeft dat verstoring van het geluid. De verstoring is de oorzaak van het kunstmatige geluid dat veel mensen met hoortoestellen associëren.

 

Waarom is de Widex Moment beter?

Door gebruik van de ZeroDelay™ 2-technologie zorgt de Widex Moment voor een baanbrekend, ultrasnel signaalpad dat zorgt voor een veel natuurlijker geluid. We noemen dit Widex PureSound™.

Daarnaast heeft de Widex Moment een kunstmatige intelligentie. Dit hoortoestel leert wat u op specifieke momenten wil horen en past de geluidservaring hierop aan. De combinatie van het snelle signaal en de kunstmatige intelligentie maakt dat dit hoortoestel het beste is dat er op dit moment is.

Als u meer wilt leren over Widex Moment verwijzen wij u graag door naar hun website.

 

Klein, makkelijk oplaadbaar en minder kans op vocht.

De Widex moment is het kleinste oplaadbare RIC-hoortoestel met lithium-ionbatterij dat momenteel verkrijgbaar is. De oplader is compact en prachtig vormgegeven met een lichtgewicht behuizing van geborsteld, geanodiseerd aluminium. Opladen gebeurt draadloos, dus er zijn geen contactpunten die u schoon hoeft te houden en u kunt de oorstukjes eenvoudig op de juiste manier plaatsen. Hierdoor is opladen simpel en intuïtief.

De oplader is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en kan eenvoudig worden gebruikt. U heeft de zekerheid van een krachtige, onopvallende hooroplossing die gedoe met batterijtjes overbodig maakt. De draadloze oplaadmogelijkheid betekent dat er geen batterijlade is, waardoor vocht minder kans heeft om binnen te dringen. En vocht zorgt vaak voor problemen met hoortoestellen.

 

Probeer het uit!

U kunt dit toestel gratis en vrijblijvend uitproberen in onze filialen in Berkel en Rodenrijs, De Meern en Rotterdam. Maak nu een afspraak.

 

 

EXTRA VOORDEEL IN OKTOBER

Als u de Widex moment afrekent in oktober ontvangt u maar liefst 15 % korting.

Als u de Widex moment afrekent in 2020 ontvangt u nog steeds 10 % korting.

 

Hou er rekening mee dat u mogelijk een deel van uw hoortoestel terug kunt krijgen via de belasting. Onze audiciens vertellen u er graag meer over.