Iedereen kan lenzen dragen

Iedereen kan lenzen dragen

 

Jazeker, ook ú kunt lenzen dragen! Met de beste specialisten, de beste oogapparatuur en de beste lenzen gaan wij dit mogelijk maken. Wij heten tenslotte niet voor niets Lens.

Maak een afspraak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan telefonisch een afspraak: 

Arnhem  (026) 442 14 21

De Meern (030) 6663518

Deventer (0570) 61 37 37

Utrecht (030) 231 78 40

Lenzen aanmeten

Onze lensspecialist zal uw ogen controleren op zicht en eventuele afwijkingen. Hebt u eerder lenzen gedragen? Dan zijn wij uiteraard benieuwd naar uw ervaringen. Vervolgens wordt bekeken wat de beste lens voor u is. Naast ‘gewone’ vormstabiele contactlenzen (‘harde lenzen’) en zachte lenzen werken wij ook met nieuwe lenstypen. Deze nieuwe lenstypen combineren het beste zicht met draagcomfort. Denk bijvoorbeeld aan hybride lenzen en vault-lenzen. Prachtige producten, maar lastig om aan te meten. Daarom vindt u deze ook alleen bij de échte specialist.

Vrijblijvend aanmeten

Wij geloven in wat wij doen. Daarom laten wij u geheel vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze en kunt u onze lenzen kosteloos proberen. Pas als wij definitief uw lenzen bestellen, zullen wij de kosten van de lenzen en het aanmeten daarvan in rekening brengen. Uiteraard geven wij u vooraf duidelijkheid over de prijzen.

De kleine letters

Te mooi om waar te zijn? Eigenlijk wel, want veel kleine letters hebben we niet. Wij hebben een naam als specialist hoog te houden en bieden de beste oogzorg die op de markt te verkrijgen is. Wij denken dat iedereen lenzen kan dragen. Misschien niet de hele dag, en misschien niet met standaardlenzen, maar wij hebben de best mogelijke opties in huis om dit mogelijk te maken. Het is verder goed om te weten dat uw meetgegevens tot het moment van bestellen niet kosteloos worden meegegeven. En tot slot kunnen wij bij het niet-verschijnen op een afspraak kosten in rekening brengen. Wij nemen onze werkzaamheden immers serieus – en u hopelijk ook.

Wilt u zonder problemen lenzen dragen? Neem dan snel telefonisch contact op voor een afspraak. Want ook u kunt lenzen dragen!