Lenzen

Lenzen

De beste lenzen!

Bestaan de beste lenzen? Uiteraard! Maar welke dat zijn, hangt helemaal af van uw wensen, de vorm van uw ogen, de samenstelling van uw traanlaag en nog vele andere factoren. Wilt u veel wisselen met een bril? Heeft u een hoge sterkte met cilinder? Heeft u een correctie voor in de verte nodig, maar ook steeds meer moeite met dichtbij? Wilt u overdag het liefst helemaal geen lenzen of een bril dragen? Al deze vragen hebben invloed op het antwoord welke lenzen het beste voor u zijn.

Raadpleeg een goede contactlensspecialist

Als u wilt weten welke lenzen het beste voor u zijn, kunt u het beste een echte contactlensspecialist raadplegen. Het probleem is echter dat een contactlensspecialist geen beschermde titel is en door iedereen gevoerd mag worden. Hoe weet u wat een echte en goede specialist is? 

Welke soorten lenzen zitten er in het assortiment?

U kunt ten eerste letten op het aantal verschillende soorten lenzen dat wordt verkocht. Een echte specialist bied veel meer mogelijkheden dan alleen de standaard dag- en maandlenzen (met of zonder cilinder). Op zijn minst moet er ook maatwerk worden aangeboden, zowel zacht als vormstabiel (harde lenzen). Daarnaast bied een specialist meerdere soorten lenzen aan voor problemen zowel in de verte als dichtbij (multifocale lenzen).

Nachtlenzen behoren tot het standaard assortiment van een specialist. Wees daarbij svp wel kritisch. Nachtlenzen dienen zeer zorgvuldig aangemeten en gecontroleerd te worden. 

Als u een cilinder heeft hoger dan -2,00 zijn er meerdere oplossingen met lenzen mogelijk. Deze vallen buiten de standaard oplossingen. Als u een specialist heeft die u ook met dat probleem kan helpen, kunt u er al redelijk van op aan dat u met een specialist te maken heeft. Het is echter (nog) geen waterdichte garantie.

Welke service wordt u geboden?

Een specialist geeft niet zo maar lenzen mee. Zeker als u voor de eerste keer begint, dient er een grondige aanmeting plaats te vinden, waarbij een specialist verschillende handelingen verricht. Meer informatie over een aanmeting kunt u vinden onder het kopje aanmeting. Een duidelijke uitleg hoe de lenzen in te zetten en uit te halen is ook erg belangrijk. Een specialist neemt daarnaast verantwoording voor uw lenzen en roept u minimaal één keer per jaar op voor controle. 

Hoe veel lenzen ziet uw specialist?

Ervaring helpt bij specialisme. Hoe meer lenzen uw lenzenspecialist voorbij ziet komen, hoe groter de kans is dat u een echte specialist hebt. Er is een verschil tussen een brillenzaak waar ook af en toe lenzen worden verkocht en een lenzenspecialist die de hele dag niets anders doet dan lenzen controleren.

LENS-specialisten

Uiteraard voldoen de specialisten van Lens aan alle bovenstaande punten. U kunt er bij ons dan ook van op aan dat u een LENS-specialist heeft.

Bestellen via internet is mogelijk 

U kunt bij ons lenzen bestellen via de website. Met de volumekorting is dat erg voordelig, zeker als u met de Lenspas daar nog tien procent korting over krijgt. Lenzen dienen aangemeten te worden door een goede lensspecialist en minimaal één keer per jaar gecontroleerd te worden om verantwoord dragen mogelijk te maken. Lenzen komen in vele soorten en maten. Op de volgende pagina’s kunt u meer lezen over veel verkochte lenzen, zoals daglenzen en maandlenzen, maar ook over de maatwerklenzen en de speciale lenzen, die natuurlijk tot het assortiment van een topspecialist behoren.

Uw lenzen er niet tussen?

Kunt u uw lenzen niet vinden? Neem dan contact met ons op via webwinkel@lens.nl

 

12 artikel(en)

per pagina

 • Lens Basic Maandlens 6-pack

  De Lens Basic maandlens is een lens met goede bevochtigende eigenschappen. De lens is makkelijk in te zetten en uit te halen. Goede eigenschappen in combinatie met een lagere prijs maken het een prima instaplens. Dat mag u van ons verwachten in ons eigen label. 

  Meer info
  € 29,15 Al vanaf: € 22,19 Per 6-pack

 • Lens Fine Daglens 30-pack

  De Lens Fine Daglens is een lens die is ontworpen voor gemak en comfort tot aan het einde van uw dag. Een zeer goede instaplens. Zoals u van ons mag verwachten is het een prima product. De lens voelt comfortabeler ten opzichte van standaard daglenzen. De lens is goed hanteerbaar door het unieke lensontwerp.

   

  Meer info
  € 16,50 Al vanaf: € 12,62 Per 30-pack

 • Lens Fine Daglens Toric 30-pack

  Torische lenzen zijn lenzen met cilinder. De Lens Fine Daglens Toric is makkelijk te hanteren en geeft goed zicht omdat de cilinder goed stabiliseert. De lens is eenvoudig in te zetten en uit te halen en draagt comfortabel de gehele dag door.

   

  Meer info
  € 27,50 Al vanaf: € 21,18 Per 30-pack

 • Aqua Comfort Plus Daglens 30-pack

  Deze lenzen leveren de hele dag door fris comfort. De lens is zijdezacht in te brengen en door de unieke samenstelling wordt uw oog extra bevochtigd als u knippert. Een uitstekende lens, zeker als u de prijs-kwaliteitverhouding bekijkt. De lens wordt afgeleverd in de verpakking van Co-Optic Daily.

  Meer info
  € 18,35 Al vanaf: € 14,13 Per 30-pack

 • Lens Fine Maandlens 6-pack

  De Lens Fine maandlens is een hele goede lens. Dat mag u van ons verwachten in ons eigen label. De Lens Fine lenzen helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze bezitten een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren, dankzij een unieke samenstelling. 

  Meer info
  € 35,00 Al vanaf: € 26,78 Per 6-pack

 • Lens Fine Maand Toric 6-pack

  De Lens Fine Maandlens Toric is een hele goede lens. De Lens Fine zijn silicone Hydrogellenzen en helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze bezitten een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren, dankzij een unieke samenstelling. 

  Meer info
  € 55,00 Al vanaf: € 41,80 Per 6-pack

 • Lens Supreme Maandlens 6-pack

  Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens heeft een asferisch lensontwerp voor verbeterd zicht en geeft door een optimaal lensontwerp ook een perfecte passing. Eén van de beste, zo niet de beste maandlens die op dit moment in de markt is. Daarom is de lens ook Supreme.

  Meer info
  € 42,50 Al vanaf: € 32,30 Per 6-pack

 • Lens Supreme Toric 6-pack

  Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens heeft een asferisch lensontwerp voor verbeterd zicht en geeft door een optimaal lensontwerp ook een perfecte passing. Eén van de beste, zo niet de beste maandlens die op dit moment in de markt is, ook met cilindercorrectie.

  Meer info
  € 62,00 Al vanaf: € 47,12 Per 6-pack

 • Lens Premium Maand 6-pack

  De Lens Premium maandlens is een comfortabele lens die voor een maandlens in erg veel variaties te leveren is. Er zijn meerdere diameters mogelijk en de lens komt ook in verschillende radiï. Door het comfortabele materiaal en de vele mogelijkheden die de lens biedt qua diameter en qua pasvorm is het een lens die op erg veel ogen aangemeten kan worden. Wij gebruiken de lens vaak als probleem oplosser.

   

  Meer info
  € 38,00 Al vanaf: € 28,88 Per 6-pack

 • Air Optix Aqua 3-pack

  Air Optix Aqua zijn hoogwaardige silicone hydrogellenzen van de nieuwste generatie. De lenzen laten veel zuurstof door (noodzakelijk voor de voeding van uw ogen) en houden het vocht goed vast, waardoor u deze lenzen prima hele dagen kunt dragen. Een comfortabele lens. De lens wordt geleverd in de verpakking van Co-Optic High Comfort maandlens. De besteleenheid van deze lens is threepacks.

  Meer info
  € 21,00 Al vanaf: € 16,17 Per 6-pack

 • Air Optix for Astigmatism 3-pack

  Air Optix for astigmatism zijn silicone hydrogellenzen met mogelijkheden om een astigmatisme (clinder) te corrigeren. De lenzen laten veel zuurstof door (noodzakelijk voor de voeding van uw ogen) en houden het vocht goed vast, waardoor u deze lenzen prima hele dagen kunt dragen. Daarnaast stabiliseert de lens bijzonder goed, waardoor uw cilinder uitstekend gecorrigeerd kan worden. De lens wordt geleverd in de Verpakking van Co-Optic Toric. De besteleenheid van deze lens is threepacks.

  Meer info
  € 33,00 Al vanaf: € 25,41 Per 3-pack

 • Biofinity Multifocal

  Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens geeft goede resultaten voor mensen die nu een leesbril nodig hebben voor over de lenzen heen. Eén van de beste, zoniet de beste multifocale maandlens die op dit moment in de markt is.

  Meer info
  € 74,00 Al vanaf: € 56,24 Per 6-pack

12 artikel(en)

per pagina