Daglenzen

Daglenzen

Als u lenzen wilt combineren met een bril of alleen lenzen draagt voor het sporten, zijn daglenzen de beste oplossing. Simpel, makkelijk en veilig en in vele varianten te verkrijgen.

Perfect voor zwemmen

Als u in een zwembad zwemt, komt het zwembadwater in uw ogen en dus in uw lenzen. Uit hygiënisch oogpunt is het weggooien van lenzen die u tijdens het zwemmen heeft gebruikt, de beste oplossing. Daarnaast is er risico op het verliezen van een lens tijdens het zwemmen. Bij een daglens zijn de financiële gevolgen van verlies minimaal. Daarom adviseren wij altijd daglenzen tijdens het zwemmen, ook als u normaal een ander type lenzen draagt.

Meerdere variaties

Daglenzen zijn in vele variaties te verkrijgen. Naast verschillende materialen met verschillende pasvormen zijn er ook vele variaties in sterkte. Er zijn daglenzen verkrijgbaar met een correctie voor ogen met astigmatisme (cilinder). Daarnaast zijn er ook daglenzen voor ogen die ook een ondersteuning nodig hebben bij het lezen. Zo kunt u zowel veraf als dichtbij goed zien.

Prijs

Vanwege de vele variaties in materiaal en correctiemogelijkheden, zijn er uiteraard ook meerdere prijzen. Vanaf een euro per dag kunt u al daglenzen dragen. Als u dagelijks lenzen draagt, zijn maandlenzen voordeliger.

Eerste keer of overstappen

Als u weet welke lenzen u draagt kunt u deze eenvoudig nabestellen. Als u voor de eerste keer aan lenzen begint of als u wilt overstappen op een ander type, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.

Laat uw lenzen jaarlijks controleren

Bij iedere lens is het belangrijk om uw lenzen en ogen regelmatig te controleren. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar uw lenzen te laten controleren. U kunt hier een afspraak maken.

7 artikel(en)

per pagina

 • Lens Fine Daglens 30-pack

  De Lens Fine Daglens is een lens die is ontworpen voor gemak en comfort tot aan het einde van uw dag. Een zeer goede instaplens. Zoals u van ons mag verwachten is het een prima product. De lens voelt comfortabeler ten opzichte van standaard daglenzen. De lens is goed hanteerbaar door het unieke lensontwerp.

   

  Meer info

 • Proclear daglens 30-pack

  De Proclear daglens is een comfortabele lens die prettig aanvoelt en makkelijk inzet. Voor de Proclear®-contactlenzen van CooperVision wordt gebruik gemaakt van de PC Technology™ op basis van een uniek materiaal dat stoffen nabootst die van nature in menselijke celmembranen voorkomen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zichzelf ermee, en zo houden ze Proclear-contactlenzen vochtig en prettig in gebruik, zelfs nadat u ze 12 uur hebt gedragen. Meer info

  € 26,50 Al vanaf: € 21,47 Per 30-pack

 • MyDay Daglens 30-pack

  Myday Daily Disposable daglenzen zijn zeer comfortabele lenzen. Bij het dragen van de lenzen merkt u nauwelijks dat u ze draagt. De lenzen zijn gemakkelijk in te zetten en uit te halen.

  MyDay Daily Disposable daglenzen met Smart Sillicone Technology

  Meer info
  € 28,00 Al vanaf: € 21,42 Per 30-pack

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal daglenzen 30-pack

  Dailies AquaComfort Plus multifocal contactlenzen zijn ontworpen om te presteren op elke afstand. 

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal Precisie profiel ontwerp Technologie

  Dailies Aqua Comfort Plus multifocale contactlenzen combineren het beste van twee werelden. Precisie profiel ontwerp technologie voor duidelijke visie en knipper-geactiveerde vocht technologie voor een verfrissend comfort gedurende de hele dag. Met de Lens servicepas krijgt u uiteraard 10 % korting op deze lenzen. Deze korting komt in beeld zodra u ingelogd bent

  Volumekorting

  Op dit product is volumekorting van toepassing. 

  Bestel 3 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 5 % korting

  Bestel 6 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 10 % korting

  Bestel 12 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 15 % korting

  Meer info
  € 35,00 Al vanaf: € 26,60 Per 30-pack

 • Dailies AquaComfort Plus Toric 30 pack

  Dailies AquaComfort Plus Toric daglenzen zijn ontworpen voor consistentie, helder zicht en comfort voor de hele dag. 

  De voordelen van Dailies AquaComfort Plus Toric daglenzen

  De voordelen van Dailies Aqua Comfort Plus Torische daglenzen zijn:
  - Verfrissende comfort voor de hele dag;
  - Consistent en helder zicht, zelfs met astigmatisme;
  - Gemakkelijk te gebruiken;

  Uiteraard krijgt u met lenspas 10 % korting op uw webbestellingen

  Volumekorting

  Op dit product is volumekorting van toepassing

  Bestel 3 30-packs van gelijke sterkte en u ontvangt 5 % korting

  Bestel 6 30-packs van gelijke sterkte en u ontvangt 10 % korting

  Bestel 12 30-packs van gelijke sterkte en u ontvangt 15 % korting

  Meer info
  € 31,00 Al vanaf: € 23,56 Per 30-pack

 • Lens Fine Daglens Toric 30-pack

  Torische lenzen zijn lenzen met cilinder. De Lens Fine Daglens Toric is makkelijk te hanteren en geeft goed zicht omdat de cilinder goed stabiliseert. De lens is eenvoudig in te zetten en uit te halen en draagt comfortabel de gehele dag door.

   

  Meer info

 • Aqua Comfort Plus Daglens 30-pack

  Deze lenzen leveren de hele dag door fris comfort. De lens is zijdezacht in te brengen en door de unieke samenstelling wordt uw oog extra bevochtigd als u knippert. Een uitstekende lens, zeker als u de prijs-kwaliteitverhouding bekijkt. De lens wordt afgeleverd in de verpakking van Co-Optic Daily.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina