Daglenzen

Daglenzen

Als u lenzen wilt combineren met een bril of alleen lenzen draagt voor het sporten, zijn daglenzen de beste oplossing. Simpel, makkelijk en veilig en in vele varianten te verkrijgen.

Perfect voor zwemmen

Als u in een zwembad zwemt, komt het zwembadwater in uw ogen en dus in uw lenzen. Uit hygiënisch oogpunt is het weggooien van lenzen die u tijdens het zwemmen heeft gebruikt, de beste oplossing. Daarnaast is er risico op het verliezen van een lens tijdens het zwemmen. Bij een daglens zijn de financiële gevolgen van verlies minimaal. Daarom adviseren wij altijd daglenzen tijdens het zwemmen, ook als u normaal een ander type lenzen draagt.

Meerdere variaties

Daglenzen zijn in vele variaties te verkrijgen. Naast verschillende materialen met verschillende pasvormen zijn er ook vele variaties in sterkte. Er zijn daglenzen verkrijgbaar met een correctie voor ogen met astigmatisme (cilinder). Daarnaast zijn er ook daglenzen voor ogen die ook een ondersteuning nodig hebben bij het lezen. Zo kunt u zowel veraf als dichtbij goed zien.

Prijs

Vanwege de vele variaties in materiaal en correctiemogelijkheden, zijn er uiteraard ook meerdere prijzen. Vanaf een euro per dag kunt u al daglenzen dragen. Als u dagelijks lenzen draagt, zijn maandlenzen voordeliger.

Eerste keer of overstappen

Als u weet welke lenzen u draagt kunt u deze eenvoudig nabestellen. Als u voor de eerste keer aan lenzen begint of als u wilt overstappen op een ander type, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.

Laat uw lenzen jaarlijks controleren

Bij iedere lens is het belangrijk om uw lenzen en ogen regelmatig te controleren. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar uw lenzen te laten controleren. U kunt hier een afspraak maken.

3 artikel(en)

per pagina

 • Lens Fine Daglens 30-pack

  De Lens Fine Daglens is een lens die is ontworpen voor gemak en comfort tot aan het einde van uw dag. Een zeer goede instaplens. Zoals u van ons mag verwachten is het een prima product. De lens voelt comfortabeler ten opzichte van standaard daglenzen. De lens is goed hanteerbaar door het unieke lensontwerp.

   

  Meer info
  € 16,50 Al vanaf: € 12,62 Per 30-pack

 • Lens Fine Daglens Toric 30-pack

  Torische lenzen zijn lenzen met cilinder. De Lens Fine Daglens Toric is makkelijk te hanteren en geeft goed zicht omdat de cilinder goed stabiliseert. De lens is eenvoudig in te zetten en uit te halen en draagt comfortabel de gehele dag door.

   

  Meer info
  € 27,50 Al vanaf: € 21,18 Per 30-pack

 • Aqua Comfort Plus Daglens 30-pack

  Deze lenzen leveren de hele dag door fris comfort. De lens is zijdezacht in te brengen en door de unieke samenstelling wordt uw oog extra bevochtigd als u knippert. Een uitstekende lens, zeker als u de prijs-kwaliteitverhouding bekijkt. De lens wordt afgeleverd in de verpakking van Co-Optic Daily.

  Meer info
  € 18,35 Al vanaf: € 14,13 Per 30-pack

3 artikel(en)

per pagina