ACTIEWEKEN LENS

Goed nieuws. U kunt weer profiteren van de voordelen van onze actieweek. Het moment voor het aanschaffen van een nieuwe bril of zonnebril. De huidige en komende actieweken zijn: 

 • Vanaf dinsdag 30 november tot en met zaterdag 4 december in Lens Culemborg met het topmerk Masunaga.
 • Vanaf dinsdag 7 december tot en met zaterdag 11 december in Lens Rotterdam met het topmerk Lunor.

Wij willen u als vaste klant zoals gebruikelijk de kans bieden uit een extra grote collectie een extra voordelige keus te maken. Helaas hebben we wel nog steeds met Corona en bijbehorende protocollen te maken, waardoor we genoodzaakt zijn een aantal aanpassingen door te voeren.

Wat is hetzelfde gebleven?
 • Wij hebben per filiaal topmerken gekozen waarbij vrijwel de hele collectie van aanwezig is.
 • U heeft uiteraard extra voordeel op de gehele collectie: 35% korting op een complete bril en 20% korting op een zonnebril. Deze korting is zonder maximum;
 • De actieweekkorting is een kassakorting en wordt alleen verleend als het volledige bedrag wordt voldaan bij bestelling.
 • De actieweekkorting geldt op alle monturen en zonnebrillen, met uitzondering van de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti.
 • De actieweekkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
 • U kunt de afspraak natuurlijk combineren met een reguliere lenscontrole of -aanmeting.
Wat is er anders dan anders?
 • We kunnen helaas maar een gelimiteerd aantal mensen in de winkel toelaten. Om u een plek te garanderen verzoeken we u voor het uitzoeken van een bril of zonnebril een afspraak te maken;
 • We verzoeken u zo veel mogelijk alleen te komen. Als u liever samen komt, wat wij kunnen begrijpen, maakt u dat svp kenbaar bij het maken van de afspraak. Plan uw afspraak dan bij voorkeur op een doordeweekse dag of anders zo vroeg mogelijk in de ochtend;
 • Helaas kunnen we geen hapjes en drankjes uitdelen;
 • Vanaf zaterdag 6 november is het dragen van een mondkapje weer verplicht. We verzoeken u daarom dringend een mondkapje te dragen in de winkel. Voor een volledig overzicht van de aanpassingen zie het coronaprotocol van Lens.

NU OOK HET ‘REMMEN VAN STERKTE-TOENAME’ MOGELIJK MET BRIL

U weet waarschijnlijk al dat Lens vooroploopt bij nieuwe ontwikkelingen. Wij waren één van de eersten die begonnen met het aanbieden van nachtlenzen, hybride contactlenzen en vault-lenzen voor niet medische toepassing. Geheel in die traditie waren wij ook één van de eersten die begonnen met myopieremmende contactlenzen (voor meer uitleg verwijzen wij u graag naar onze myopie-controle pagina). Het verminderen van de toename van de sterkte (myopie-remming) is bij kinderen zeer belangrijk. Niet alleen om een beter zicht te houden, maar ook om serieuze problemen met de gezondheid van het oog op latere leeftijd te voorkomen. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van myopieremming zijn myopieremmende glazen. Uiteraard blijven wij voorstander van het gebruik van myopieremmende lenzen, maar soms zijn deze lenzen niet toe te passen omdat het oog er niet geschikt voor is of omdat het te ‘eng’ is voor jonge kinderen. Nu kunnen we daarvoor een bril met Myopieremmende glazen aanbieden. Wilt u daar meer over weten? Vraag in de winkels naar de mogelijkheden.