Nieuwe filialen

Nieuwe filialen

Per 1 februari 2021 werkt Merkx Brillen samen met Lens. De twee nieuwe locaties zijn in Culemborg en Vianen. Voor de huidige Lens klanten betekent dat er nu nog twee extra plaatsen zijn waar u terecht kunt voor onze service en onze producten. Voor alle Merkx klanten betekent dit een groter assortiment, meer mogelijkheden voor speciale lenzen en lagere prijzen.

Persoonlijke aandacht

Culemborg en Vianen zijn kleinere filialen, waardoor persoonlijke aandacht een belangrijk aandeel van de service is. We kunnen goed de tijd voor u nemen.

Goed bereikbaar

Lens Vianen aan de Voorstraat 98 is goed en snel te bereiken via de A2 en de A27. U kunt in Vianen gratis parkeren.

Mooi assortiment en maatwerk glazen

Het assortiment brillen is zeker de moeite waard. U vindt er luxe merken zoals Lindberg, JF Rey, Jaguar en Serengeti. Uiteraard leveren we ook daar de nieuwe van de nieuwste maatwerk glazen. Niet alleen van Hoya, maar deze filialen zijn ook gespecialiseerd in Zeiss.

Horen in Vianen

Net zoals in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en de Meern bieden we in Vianen ook audio service aan. U kunt daar terecht voor problemen met uw gehoor, onderhoud van uw hoortoestel en het aanmeten van gehoorbescherming op maat.

Lens is Lens

Lens is Lens, dus in Lens Vianen en Lens Culemborg kunt u terecht voor alle vloeistoffen, lenzen en service die u ook vindt in onze andere filialen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet te bellen naar Lens Culemborg 0345-520000 of bereik ons via culemborg@lens.nl. Voor Lens Vianen is dit 0347-373500 of mail naar vianen@lens.nl

 

 

Wij willen u graag herinneren aan het feit dat we in een gedeeltelijke lockdown zitten. We verzoeken u daarom om een afspraak te maken voor een oogmeting of het uitzoeken van een nieuwe bril.