Contactlenzen hebben vele voordelen. Contactlenzen geven een natuurlijker beeld dan als u door brillenglazen kijkt. U kunt zich vrijer bewegen, wat met name bij sporten een belangrijk voordeel is. En als u brildragend bent, heeft u ongetwijfeld wel eens ervaren hoe vervelend het is om met een bril om in de regen te lopen. Toch is het verstandig naast uw lenzen ook over een goede bril te beschikken en deze regelmatig op te doen. Dit heeft verschillende voordelen:

 

  • Als u lenzen draagt, hoe zuurstof doorlatend de lenzen ook zijn, komt er minder zuurstof bij het oog. Uw oog heeft zuurstof nodig om gezond te blijven. Door regelmatig de bril een paar uur op te doen, zorgt u ervoor dat het oog meer zuurstof krijgt en dat is beter voor uw ogen.
  • Als u een oogontsteking krijgt, kunt u geen lenzen in doen. Een bril voor naast de lenzen is dan noodzakelijk
  • Als u zachte lenzen draagt, bestaat de mogelijkheid dat uw ogen ietsje droger aanvoelen aan het einde van de dag. Het even uitdoen van de lenzen en het dragen van een bril kan dan even prettig zijn.
  • In meerdere landen in het hebben van een reservebril verplicht als u auto rijdt. De mogelijkheid bestaat dat u een lens kwijtraakt. De bril komt dan goed van pas.

 

U kunt bij Lens een bril aanschaffen voor een hele leuke prijs. Binnen ons eigen label kunt u met de 25 % korting die u krijgt als Lenspas- of Concept klant echt voordelig een kwalitatief goede reservebril aanschaffen. Onze uitgebreide collectie biedt iets leuks voor iedereen!

Een extra voordeel van het aanschaffen van een bril naast uw lenzen bij Lens is dat wij de sterkte optimaal kunnen afstemmen op uw lenzen. Op die manier bent u verzekerd dat u lenzen en bril prima kunt combineren.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom langs in een van de winkels voor advies op maat