Geachte klant,

 

Nu de ontwikkelingen rondom Corona zo snel gaan, willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij binnen Lens hebben genomen. Wij willen overigens benadrukken dat op dit moment voor zover ons bekend geen personeel of klanten van Lens positief zijn getest op Corona. Wij nemen daarom in ieder geval tot en met 6 april de volgende maatregelen:

 

  • Contactoppervlakken worden met grote regelmaat ontsmet.
  • Wij wassen voortdurend onze handen.
  • Wij zullen u verzoeken bij binnenkomst  voor een afspraak ook eerst de handen te wassen. Wij gebruiken handdoeken die na éénmalig gebruik gewassen worden.
  • Bij verschijnselen die kunnen wijzen op Corona blijft ons personeel thuis, ook bij lichte klachten.
  • Wij meten tweemaal daags de temperatuur bij ons personeel. Bij verhoging wordt het betreffende personeelslid direct naar huis gestuurd.
  • Wij meten ook van u de temperatuur bij binnenkomst van onze winkel. Dit gaat middels een infrarood thermometer, die niet in contact komt met uw huid. Uit belang van het tegengaan van verdere verspreiding zullen wij de afspraak niet vervolgen bij een temperatuur van 37,5 graden of hoger.

 

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen en rekenen erop dat wij op die manier onze bijdrage kunnen leveren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en u een veilige omgeving te bieden waarbinnen u gebruik kunt maken van de dienstverlening van Lens. Ons personeel staat klaar om u te helpen, onze winkels blijven open. Mocht u niet in staat zijn naar onze winkels te komen, kunt u via de mail of telefonisch uw lenzen of vloeistoffen bestellen. Wij zullen er uiteraard voor zorg dragen dat dit in orde komt. U kunt ook online via www.lens.nl lenzen en vloeistoffen bestellen.

 

Wij hopen uiteraard snel dat er een einde komt aan deze situatie. Wij houden u op de hoogte mocht daar aanleiding toe zijn en danken u voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet

 

Lens