Verbouwen/uitbreiden

Als u de komende weken in Deventer komt dan ziet u dat de wachtruimte en de hokjes worden aangepakt. Er is al een nieuwe vloer gelegd en de nieuwe meubels zijn besteld. De transformatie is binnenkort afgerond en dan kunt u voor uw controle comfortbaler wachten in een rustigere ambiance. We kunnen u ook sneller helpen, omdat we een aparte ruimte hebben gemaakt voor onze fundus- en gezichtsveldmetingen, waardoor we nu de mogelijkheid hebben om in vier units tegelijk metingen te doen.

In Arnhem is de verbouwing op dit moment in volle gang, helaas gepaard gaande met de bijbehorende rommel en geluidsoverlast. We hopen dit zo snel mogelijk af te ronden en verwachten tot uiterlijk 2 februari bezig te zijn. Als de verbouwing in Arnhem is afgelopen, kunt u genieten van een kopje koffie, terwijl u lekker zit en uitkijkt op het verbouwde Musis Sacrum.

U hoeft niet meer naar zolder voor de fundusfoto's en gezichtsveldmetingen, want deze kunnen voortaan op de eerste verdieping plaatsvinden. Daarnaast beschikken wij over een extra unit, zodat wij op topdagen de mogelijkheid hebben om met vijf units tegelijk te draaien.

Zowel in Deventer als in Arnhem staan de brilafdelingen ook op de nominatie om aangepakt te worden.