Verbouwing bij Lens de Meern

U heeft misschien wel gemerkt dat het af en toe een beetje passen en meten is in de winkel om voor iedereen een plekje te vinden. Vandaar dat we in de tweede helft van januari gaan uitbreiden. We krijgen een gedeelte van het pand van onze buurman (Klabbers schoenen) erbij.

Vanaf 16 januari zijn we ongeveer twee weken bezig met verbouwen. Op dat moment kan er sprake zijn van overlast. Er wordt een stofscherm geplaatst, maar gezien de aard van de werkzaamheden is enige geluidsoverlast niet te vermijden. Het zal ook wat rommeliger zijn dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip. We zijn gedurende de verbouwing wel gewoon open. U kunt gewoon op afspraak komen voor uw lenzen of uw bril. Vanwege de overlast krijgt u 10% extra korting als u tijdens de verbouwing een nieuwe bril of zonnebril aanschaft.

In de afrondende fase zullen we helaas een aantal dagen dicht moeten. We zijn dinsdag 29 januari, woensdag 30 januari en donderdag 31 januari gesloten. Vanaf vrijdag 1 februari heten we u graag welkom in onze nieuwe en verbouwde winkel!

U kunt na de verbouwing genieten van:

  • Een mooie winkel met meer mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn
  • Meer ruimte voor monturen, dus meer merken en meer keuze
  • Een uitgebreide collectie kinderbrillen met meer dan vijftig monturen
  • En een ruimte waar we ook hoortoestellen gaan verkopen

Horen bij Lens De Meern?

Ja. U leest het goed. Zorg voor oren is uitstekend te combineren met zorg voor ogen. De verbouwing van Lens de Meern bied ons een mooie mogelijkheid een deel van de extra ruimte te bestemmen voor het aanpassen en controleren van hoortoestellen. Voor die service kunt u voortaan ook gewoon bij Lens de Meern terecht.

Vanaf zaterdag 23 februari is de audicien voor het eerst aanwezig. Daarna is de audicien om de week op woensdag en eens per maand op zaterdag aanwezig om uw hoortoestel te controleren of om u te voorzien van een mooi nieuw hoortoestel. Dit betekend dus dat hij de komende drie maanden aanwezig is op:

-       Zaterdag 23 februari

-       Woensdag 6 maart

-       Woensdag 20 maart

-       Woensdag 3 april

-       Woensdag 17 april

-       Enzovoort

Wilt u een hoortest doen, heeft u vragen over gehoorbescherming of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met ons. Wij informeren u graag.