Utrecht gaat verbouwen

Lens Utrecht gaat de komende jaren er geheel anders uitzien. Uiteraard willen we met onze tijd mee gaan en een bezoek aan de winkel een beleving maken. We willen u sneller kunnen helpen en u comfortabeler laten zitten. Dat kan niet zonder een verbouwing.

Omdat wij de overlast voor u tot een minimum willen beperken, knippen we de verbouwing op in verschillende kleinere stappen. Aanstaande maandag begint de eerste stap.

Vanaf maandag 24-08 zijn we drie weken bezig op de begane vloer en voornamelijk in het achterste gedeelte van de winkel. De meetruimtes achter worden geschilderd, de wachtruimte beneden wordt vernieuwd, de WC's worden vernieuwd en we krijgen een extra meetruimte waar fundusfoto's en gezichtsveldmetingen kunnen worden gedaan. De vloerbedekking wordt ook vervangen. Ook de vloerbedekking op de trap wordt vervangen.

We hopen de verbouwing in die weken klaar te hebben. We zijn gewoon open en proberen de overlast tot een minimum te beperken. Mocht de verbouwing toch voor enige overlast zorgen, hopen we dat u daar begrip voor heeft.