Verbouwing optiekafdeling

Maandag 29 augustus worden de bestaande meubels gedemonteerd en afgevoerd. Dan wordt gedurende anderhalve week de volledige afdeling voorzien van nieuwe meubels, nieuwe plafonds, nieuwe vloerbedekking en nieuwe airco's.

De nieuwe optiekafdeling zal een prachtige uitstraling hebben, waar veel aandacht is voor merkmonturen, maar ook voor de nieuwste digitale hulpmiddelen bij montuur- en glasadvies.

U heeft straks een veel beter overzicht en veel meer keuze. Wij zijn zelf zeer enthousiast en kunnen niet wachten om ons enthousiasme met u te delen.

Enige overlast

We moeten helaas anderhalve week wat overlast veroorzaken, maar door de meest overlast gevende werkzaamheden buiten openingstijden te plannen, hopen we dat de overlast voor u beperkt blijft. U kunt gewoon langskomen voor controle, oogmetingen en het afhalen van uw lenzen of vloeistoffen. U kunt zelfs nog steeds (weliswaar binnen een kleine collectie) een montuur uit komen kiezen met de hoogste verbouwingskorting van 40 %!

Gewoon open

Wij blijven de gehele verbouwing geopend. Vanaf zaterdag 10 september bent u meer dan welkom om onze nieuwe optiekafdeling te bekijken. Wij hopen oprecht dat u het straks mooi vind.

En dan nu? Arnhem!

En zijn we dan klaar? Zeker niet. Wel in Utrecht, maar we zijn al bezig met de plannen voor Arnhem. Ook in Arnhem gaan we de boel de komende twee jaar stevig aanpakken. De buitenkant van het pand is al geverfd en de aanvraag voor een nieuw logo op de buitenkant is al bijna afgerond. We houden u op de hoogte