EERSTE HULP BIJ THUISWERK: ÉÉN GLAS CADEAU VOOR JOUW TWEEDE BRIL

De huidige wereld zorgt ervoor dat we maximaal flexibel moeten zijn. Neem onze werkomgeving; die verplaatsen we massaal naar thuis. En dat met één doel, gezond zijn en blijven. De keerzijde: na een dag turen op een beeldscherm spelen ze vaak op: klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als je multifocale bril niet optimaal meewerkt achter het geïmproviseerde bureau en je jezelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien.

Kies voor brillenglazen die meewerken

Kies voor de meest werkbare oplossing: een extra bril met WORKSTYLE brillenglazen. Het ultieme kijkcomfort voor brildragers vanaf een jaar of 40 die veel wisselen met kijken tussen korte en middellange afstanden.

Tel uit je winst: nu één glas cadeau!

Bij aanschaf van een multifocale bril én een bril met WORKSTYLE glazen ontvang je één glas cadeau. Een aanbod voor iedereen die een nieuwe bril aanschaft! Deze aanbieding geldt ook voor iedereen die bij ons al een eerste bril heeft gekocht na 1 januari 2018. De glazen van deze bril gelden dan als eerste paar.

• Het glas van het goedkoopste paar is gratis • Het aanbod is geldig tot 1 september 2020 • Vraag naar de voorwaarden in de winkel
 
Workstyle actie