“Fijn om in goede handen te zijn”

“Fijn om in goede handen te zijn”

“Drie jaar lang zocht ik overal een oplossing voor mijn oogafwijking. Niemand kon me helpen. Tot ik bij Lens kwam. Daar beschikten ze over de deskundigheid en de apparatuur om me snel van dienst te kunnen zijn.”

Mevrouw van Diem
Draagt: sclerale lens
Is klant bij Lens sinds: 2009

“Deskundig, innovatief en betrokken”

“Ik lijd aan keratoconus, een betrekkelijk zeldzame oogafwijking waarbij het hoornvlies vervormt. Daardoor zie ik dingen driedubbel. Heel vervelend.”

“Toen mijn aandoening erger werd en ik er echt last van kreeg, ging ik op zoek naar een oplossing. Dat viel nog niet mee. Drie jaar lang werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. ‘U moet er mee leren leven’, zeiden ze. Ja zeg”!

“Uiteindelijk kwam ik bij Lens. Zij gingen gewoon meten, heel nuchter. Tot mij verbazing zagen ze direct wat er aan de hand was. En ze kwamen, na onderling overleg, met een oplossing: een sclerale lens. Dat is een grote contactlens die geen contact maakt met het hoornvlies. Fantastisch: in één keer mijn probleem opgelost”!

“Een sclerale lens moet op maat gemaakt worden. Dat is prijzig en de verzekering lag dwars. Maar bij Lens hebben ze alle moeite gedaan om te zorgen dat de verzekering toch vergoedde. Dat tekent Lens: ze zijn niet alleen zeer deskundig en passen de nieuwste technologieën toe, ze doen ook alle mogelijke moeite voor de klant.”