Oren

 04-03-2020

Lens De Meern: ook voor uw gehoor!

U kunt bij Lens De Meern ook prima terecht voor een controle van uw gehoor, uw oor of uw hoortoestel. Onze star-geregistreerde audicien Benjamin is elke woensdag aanwezig en helpt u graag verder. Onze hoorruimte met geluidscabine is heel nieuw, voorzien van de modernste apparatuur en voldoet aan de nieuwste eisen.  

Contracten met zorgverzekeraars

Wij hebben met alle grote zorgverzekeraars contracten afgesloten. Als u kiest voor een toestel uit de basisverzekering dan wordt deze voor u vergoed. Wij handelen dit volledig voor u af. U hoeft niet zelf aan de administratie. Daarbij dient u wel de wettelijke eigen bijdrage te betalen en rekening te houden met uw eigen risico.

Hulp met uw belastingaangifte

Als u kiest voor een toestel dat buiten de basisverzekering valt, dan kunt u zeer waarschijnlijk een groot deel van de aanschaf van uw hoortoestel terugkrijgen van de belasting. Wij kunnen u daarbij met raad en daad terzijde staan.

Gratis gehoortest en vrijblijvend proberen

U kunt een afspraak maken voor een gratis gehoortest. Als er uit de test blijkt dat u geholpen bent met een gehoorapparaat dan kunt u deze vrijblijvend proberen. U krijgt de toestellen zelf mee op proef zonder dat wij daarvoor kosten in rekening brengen.

Gehoorbescherming

Recentelijk is in het nieuws gekomen dat er veel vaker gehoorbescherming nodig is dan gedacht om schade te voorkomen. Wij kunnen u helpen met een selectie van standaard oordoppen met goede (muziek)filters. Uiteraard leveren we ook gehoorbescherming op maat. We kunnen ook zwemdoppen op maat maken.

ACTIEDAG 4 MAART: LAAT UW TOESTEL EN UW OREN GRATIS NAKIJKEN

Woensdag 4 maart hebben we een hele aangename actie voor u, zodat u met ons kunt kennismaken. Wij hebben een technische specialist geregeld van onze leverancier Widex die gratis uw toestel een goede onderhoudsbeurt geeft. Wij kijken uw toestel volledig na, maken hem schoon en zo nodig en indien mogelijk, repareren we uw toestel ook nog!

Daarnaast is er vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur een arts aanwezig om uw oren na te kijken. Niet alleen een check op uw gehoor is mogelijk, maar dus ook een check op de gezondheid van uw oren.

Een uitstekende mogelijkheid om laagdrempelig en vrijblijvend eens langs te komen om kennis te maken met onze audicien en onze winkel te bekijken.

We zien u graag terug op 4 maart! Een afspraak maken is niet nodig.