Acties

Deventer op Stelten 2017 van 7 t/m 9 juli bij Lens Deventer

Zoals u van ons gewend bent, hebben wij tijdens ons actieweekend extra veel keuze in monturen. Dit weekend hebben we de collecties van de merken Serengeti en Pro Design uitgenodigd. Dat betekent dat u tijdens dit weekend kunt kiezen uit de koffers van de vertegenwoordiger. Dat zijn veel meer brillen dan er normaal in de winkel hangen. Meer modellen, maar ook meer kleuren en maten per model. Dat is beter kiezen.

Niet alleen is de keuze groter, maar het is ook extra voordelig! Gedurende de Steentjesdagen krijgt u maar liefst 35 % korting op een compleet montuur met glazen en 20 % korting op een zonnebril zonder sterkte. Een uitstekende reden om in ons actieweekend langs te komen voor een nieuwe bril of zonnebril.

 

 

 

Actie zonnebrillen

 

 Zonnebrillen op sterkte

Bij Lens hebben we in de periode april tot en met augustus een aantal speciale modellen geselecteerd die we extra scherp aanbieden als zonnebril op sterkte. U kunt echter uit vrijwel onze gehele collectie modellen kiezen die we voor slechts dertig euro op sterkte maken. Voor een kleine meerprijs kunt u kiezen uit verschillende opties:

  • Anti-reflectie aan de binnenzijde
  • Extra dun
  • Hoog contrast
  • Blauw-blocker
  • Degrade

U kunt uw zonneglazen ook gepolarizeerd en multifocaal krijgen.

Maui Jim, Serengeti, Rayban op sterkte

De merken Maui Jim, Serengeti en Rayban bieden het grootste gedeelte van hun collectie ook op sterkte aan. In dat geval krijgt u vrijwel een identieke bril als wij op het rek hebben hangen, alleen voor u speciaal op sterkte gemaakt. De glazen die op sterkte komen zijn van dezelfde kwaliteit en hebben dezelfde eigenschappen als de glazen zonder sterkte van datzelfde merk.

Deze optie heeft wel een duidelijk meerprijs ten opzichte van de glazen die wij er zelf in kunnen zetten voor u.