Acties

Zonnebrillen op sterkte bij Lens

Nu de zon weer lekker begint te schijnen is het wel zo prettig om een goede zonnebril op sterkte te hebben. Daarvoor bent u bij Lens aan het goede adres.

Voor u hebben we een aantal speciale modellen geselecteerd, die u voor een extra voordelige prijs op sterkte kunt aanschaffen.

Daarnaast kunnen we de meeste zonnebrillen uit ons assortiment voor u op sterkte maken vanaf dertig euro (dat is de prijs voor de glazen en inclusief brilpas/lenspas).

Inclusief meting en advies

Als u bij Lens een zonnebril op sterkte koopt, adviseren wij u over de juiste keuze van het montuur en glazen. Er zijn veel verschillende soorten glazen op sterkte en wij nemen graag de tijd om voor u de mogelijkheden in kaart te brengen. Welke kleur glazen, meer of minder contrast in het zicht, ontspiegelingen, wel of geen polarisatie zijn allemaal opties die we met u bespreken.

Als wij een zonnebril verkopen, dan doen wij dat uiteraard inclusief controle van de sterkte. Uiteraard doen wij als het nodig is een oogmeting om de meest recente sterte te bepalen. Soms is het verstandiger om de nieuwe sterkte in de zonnebril te doen, soms is het juist verstandiger om de oude sterkte van de huidige bril aan te houden, zodat afwisselen beter gaat. Tijdens het glasadvies bespreken we welke optie voor u het beste is.

Als u een zonnebril bij Lens op sterkte neemt, heeft u daar jaren plezier van.