Acties

 

10 plus 10

Uiteraard zijn we erg blij dat we erg veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:

  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas

 

 

 

 

 

Zonnebrillen op sterkte bij Lens

Nu de zon weer lekker begint te schijnen is het wel zo prettig om een goede zonnebril op sterkte te hebben. Daarvoor bent u bij Lens aan het goede adres.

Voor u hebben we een aantal speciale modellen geselecteerd, die u voor een extra voordelige prijs op sterkte kunt aanschaffen.

Daarnaast kunnen we de meeste zonnebrillen uit ons assortiment voor u op sterkte maken vanaf dertig euro (dat is de prijs voor de glazen en inclusief brilpas/lenspas).

Inclusief meting en advies

Als u bij Lens een zonnebril op sterkte koopt, adviseren wij u over de juiste keuze van het montuur en glazen. Er zijn veel verschillende soorten glazen op sterkte en wij nemen graag de tijd om voor u de mogelijkheden in kaart te brengen. Welke kleur glazen, meer of minder contrast in het zicht, ontspiegelingen, wel of geen polarisatie zijn allemaal opties die we met u bespreken.

Als wij een zonnebril verkopen, dan doen wij dat uiteraard inclusief controle van de sterkte. Uiteraard doen wij als het nodig is een oogmeting om de meest recente sterkte te bepalen. Soms is het verstandiger om de nieuwe sterkte in de zonnebril te doen, soms is het juist verstandiger om de oude sterkte van de huidige bril aan te houden, zodat afwisselen beter gaat. Tijdens het glasadvies bespreken we welke optie voor u het beste is.

Als u een zonnebril bij Lens op sterkte neemt, heeft u daar jaren plezier van.