Acties

Topweekend Utrecht

De actieweekenden van het najaar komen er weer aan:

Utrecht: vrijdag 29-09 t/m zondag 01-10

De combinatie tussen extra veel keuze en extra hoge korting blijft u waarderen. Onze actieweekenden zijn iedere keer weer druk bezocht. Daarom organiseren we voor u ook dit najaar weer in ieder filiaal een Topweekend. Voor het Topweekend van Utrecht hebben we het prachtige merk Chanel en het Deense Designersmerk Pro Design uitgenodigd. Dit betekent dat u uit ruim 500 extra monturen kunt kiezen. U kunt kiezen uit de complete collectie, dus uit veel meer kleuren en maten. Als u iets speciaals zoekt, is dit weekend het moment om langs te komen.

U heeft niet alleen extra veel keuze, u krijgt ook extra voordeel. Tijdens het actieweekend krijgt u 35% korting op de brutoprijs van een compleet montuur met glazen op sterkte. Op zonnebrillen zonder sterkte ontvangt u maar liefst 20% korting.* U kunt nergens de nieuwste modellen voordeliger aanschaffen dan tijdens dit weekend bij Lens Utrecht. Kom ook brilfashion ervaren en profiteer!

* Kortingen gelden op alle monturen en zonnebrillen, niet alleen de actiemerken. De korting die een conceptklant,  een lenspas-, brilpas of goldcardhouder normaal ontvangt, vervalt tijdens dit weekend. Monturen die uit de koffer van de vertegenwoordiger komen, moeten eerst worden besteld.