Acties

 

 

Tweede bril gratis!

Uw kind kan met deze actie het schooljaar goed beginnen. Gedurende de gehele maand september krijgt uw kind de tweede bril helemaal gratis! Niet alleen zijn alle kinderkortingen van toepassing, maar dus ook nog een tweede bril voor niets erbij! Dat is nog eens binnenkomen in de nieuwe klas. 

Wat zijn de voorwaarden?

De goedkoopste bril is gratis. De tweede bril moet dezelfde sterkte zijn als de eerste bril en wordt pas gemaakt als de eerste bril goed bevalt qua zicht. Dit geldt voor kinderen tot en met 13 jaar.

 

10 plus 10

Uiteraard zijn we erg blij dat we erg veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:

  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas