Acties

De Topweek van Lens de Meern staat weer voor de deur! Van dinsdag 27 november tot en met zondag 2 december.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel, topweekend of niet. Als u echter van plan bent een nieuwe bril aan te schaffen, is het wel handig om tijdens de topweek in de Meern langs te komen. U heeft tijdens onze topweek altijd een extra grote collectie om uit te kiezen. Dit keer hebben we op vrijdag, zaterdag en zondag de koffers van het Duitse designersmerk Markus T voor u kunnen regelen. Dat betekent dat u uit honderden extra monturen kunt kiezen.

 Uiteraard heeft u tijdens onze actieweek extra voordeel. Tijdens de actieweek krijgt u 35% korting op de brutoprijs van een compleet montuur met glazen op sterkte. Op zonnebrillen met of zonder sterkte ontvangt u maar liefst 20% korting.*

 * Kortingen gelden op alle monturen en zonnebrillen, niet alleen op Markus T. Topweekkorting is niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen. De korting die een nieuwe klant of een lenspas- of brilpashouder normaal ontvangt, vervalt tijdens dit weekend. De monturen op sterkte van Serengeti en Maui Jim zijn uitgezonderd van de aanbieding. Monturen die uit de koffer van de vertegenwoordiger komen, moeten eerst worden besteld.

 

10 plus 10

 

 

 

 

 

Uiteraard zijn we erg blij dat we erg veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:

  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas