Acties

 

Daglenzen bij bril

Gratis aanmeting daglenzen bij aanschaf van een bril

Als u brildragend bent, weet u hoe lastig het is om met uw bril in de regen te fietsen, te zwemmen of naar de sauna te gaan. Ook het sporten is niet altijd even ideaal met een bril. In dat geval kunnen contactlenzen u een oplossing bieden. Daglenzen voor éénmalig gebruik. Voor uw activiteit zet u uw lenzen in en na uw activiteit gooit u de lenzen weg. Simpel en makkelijk. U ziet goed, ook zonder bril. 

Daglenzen zijn er zelfs met leesondersteuning, dus als u met daglenzen nog wat wilt kunnen lezen, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een krant uitspellen is wellicht wat te veel gevraagd, maar afhankelijk van uw sterkte is uw leesbehoefte voor een deel best op te lossen.

Om de drempel voor u iets te verlagen, bieden wij u een gratis aanmeting daglenzen aan, inclusief een aantal probeerlenzen en een instructie als u nog nooit eerder lenzen heeft gedragen. Natuurlijk controleren we de lenzen na een aantal dagen. Want als u bij Lens lenzen laat aanmeten, doen we dat ook goed! Deze controle na een paar dagen dragen is ook gratis.

Mocht u daarna lenzen willen aanschaffen, kunt u het beste uw brilpas om laten zetten in een lenspas, om zo gebruik te maken van de kortingen op lenzen en gratis lenscontroles.

 

10 plus 10

 

 

Uiteraard zijn we erg blij dat we veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:

  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas

 

EERSTE HULP BIJ THUISWERK: ÉÉN GLAS CADEAU VOOR JOUW TWEEDE BRIL

De huidige wereld zorgt ervoor dat we maximaal flexibel moeten zijn. Neem onze werkomgeving; die verplaatsen we massaal naar thuis. En dat met één doel, gezond zijn en blijven. De keerzijde: na een dag turen op een beeldscherm spelen ze vaak op: klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als je multifocale bril niet optimaal meewerkt achter het geïmproviseerde bureau en je jezelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien.

Kies voor brillenglazen die meewerken

Kies voor de meest werkbare oplossing: een extra bril met WORKSTYLE brillenglazen. Het ultieme kijkcomfort voor brildragers vanaf een jaar of 40 die veel wisselen met kijken tussen korte en middellange afstanden.

Tel uit je winst: nu één glas cadeau!

Bij aanschaf van een multifocale bril én een bril met WORKSTYLE glazen ontvang je één glas cadeau. Een aanbod voor iedereen die een nieuwe bril aanschaft! Deze aanbieding geldt ook voor iedereen die bij ons al een eerste bril heeft gekocht na 1 januari 2018. De glazen van deze bril gelden dan als eerste paar.

• Het glas van het goedkoopste paar is gratis • Het aanbod is geldig tot 1 september 2020 • Vraag naar de voorwaarden in de winkel