Acties

 

Topweek 2019 LDM

TOPweek De Meern

U staat als klant bij Lens centraal. We zijn erg blij dat u onze klant bent en we hopen dat u zo lang mogelijk klant wil blijven. Wij proberen te zorgen voor goede producten met deskundig advies en scherpe prijzen. Daarnaast organiseren we in de verschillende filialen acties met extra veel voordeel, zoals de TOPweek in De Meern. Dit jaar is het alweer de derde keer dat wij een TOPweek in De Meern organiseren.

TOPkeuze

Tijdens de TOPweek (van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november) zorgen we dat u meer monturen en zonnebrillen heeft om uit te kiezen dan we normaal in de winkel hebben. Dat doen we door alle collecties zo uitgebreid mogelijk in te kopen. Daarnaast lenen we van een speciaal voor u geselecteerd merk de koffers van de vertegenwoordiger. Deze editie van het TOPweek gaan we internationaal en hebben we het kleurrijke en fantasievolle merk Johann von Goisern voor u geregeld.

TOPvoordeel

Normaal krijgt u als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant 25 % korting op monturen en glazen. Dat is echter gemaximeerd op 50 euro per montuur en 100 euro per glas. Tijdens onze actieweek krijgt iedereen 35 % korting op de complete correctiebril, zonder maximum. Dat houdt in dat u deze week echt veel extra voordeel heeft.

Op zonnebrillen krijgt u normaal 10 % korting. Tijdens de actieweek krijgt u 20 % korting op zonnebrillen, ook op sterkte.

Let op: De standaard korting die u krijgt als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant vervalt wel. Ook is de Topweekkorting niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en zijn zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti uitgezonderd, alsmede de Rayban brillen op sterkte die compleet bij de leverancier besteld worden.

Goed om te weten

Omdat het een kassakorting is, hebben we het liefste dat u de bril gelijk volledig betaalt in het actieweekend. 

De brillen die van het rek komen, kunnen meteen verkocht worden (uiteraard moeten bij brillen op sterkte wel de glazen nog besteld worden). Monturen en zonnebrillen die uit de koffers van de vertegenwoordiger komen dienen eerst besteld te worden. Wij kunnen u tijdens het actieweekend een indicatie geven van de levertijd, maar omdat wij afhankelijk zijn van de leverancier, kunnen wij helaas geen levertijden garanderen.

De koffers van von Goisern zijn vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en zaterdag aanwezig.

 

Daglenzen bij bril

Gratis aanmeting daglenzen bij aanschaf van een bril

Als u brildragend bent, weet u hoe lastig het is om met uw bril in de regen te fietsen, te zwemmen of naar de sauna te gaan. Ook het sporten is niet altijd even ideaal met een bril. In dat geval kunnen contactlenzen u een oplossing bieden. Daglenzen voor éénmalig gebruik. Voor uw activiteit zet u uw lenzen in en na uw activiteit gooit u de lenzen weg. Simpel en makkelijk. U ziet goed, ook zonder bril. 

Daglenzen zijn er zelfs met leesondersteuning, dus als u met daglenzen nog wat wilt kunnen lezen, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een krant uitspellen is wellicht wat te veel gevraagd, maar afhankelijk van uw sterkte is uw leesbehoefte voor een deel best op te lossen.

Om de drempel voor u iets te verlagen, bieden wij u een gratis aanmeting daglenzen aan, inclusief een aantal probeerlenzen en een instructie als u nog nooit eerder lenzen heeft gedragen. Natuurlijk controleren we de lenzen na een aantal dagen. Want als u bij Lens lenzen laat aanmeten, doen we dat ook goed! Deze controle na een paar dagen dragen is ook gratis.

Mocht u daarna lenzen willen aanschaffen, kunt u het beste uw brilpas om laten zetten in een lenspas, om zo gebruik te maken van de kortingen op lenzen en gratis lenscontroles.

 

10 plus 10

 

 

 

 

 

Uiteraard zijn we erg blij dat we veel klanten hebben die positieve verhalen over ons vertellen en andere mensen adviseren naar Lens te gaan, waardoor wij weer nieuwe klanten krijgen. Als mogelijke beloning hebben we de tien plus tien actie bedacht. De actie werkt erg simpel. Als u Lens adviseert bij iemand anders die voorheen nog geen klant is geweest bij Lens en die nieuwe klant schaft voor minimaal honderd euro nieuwe lenzen of een nieuwe bril aan, krijgt u beide tien procent korting. U kunt de tien procent korting éénmalig inzetten op een product of dienst naar keuze.

Beperkende voorwaarden:

  • Tien procent korting is zowel voor de nieuwe klant als voor u
  • Een nieuwe klant dient voor minimaal honderd euro bril of lenzen aan te schaffen
  • Nieuwe klant is voorheen minimaal 5 jaar geen klant geweest bij Lens
  • Tien procent korting is niet in combinatie te gebruiken met andere acties en aanbiedingen
  • Tien procent korting is éénmalig inzetbaar op een product of dienst naar keuze
  • Eigen kinderen t/m 17 jaar zijn uitgezonderd vanwege het voordeel via de lens- of brilpas