Deventer

Lens Deventer heeft een nieuw pand

Vanaf donderdag 12 maart zijn we open op de nieuwe locatie. Broederenstraat 26. Eén deurtje naast ons vorige adres. Telefoonnummer en email zijn gelijk gebleven. Wat is er allemaal veranderd:

Veel beter toegankelijk 

In ons nieuwe pand hoeft u geen trappen meer op of af voor een meting. Alles is gelijkvloers en uitstekend toegankelijk met een rolstoel.

Brillen aan de voorzijde

U hoeft niet meer aan de achterkant van de winkel te zijn voor onze brillen. Voortaan loopt u eerst door onze brilafdeling voordat u richting de lenzen gaat. Niet alleen zijn onze monturen beter te zien, maar ons assortiment is ook aanzienlijk veranderd. Met exclusieve en speciale designersmerken als het kleurrijke Johann von Goisern en het minimalistische Markus T en de natuurlijke materialen hout en hoorn van Tiotata. Exclusieve modemerken zoals Tom Ford, Prada en Giorgio Armani en de stijvolle brillen van Arotahi kunt u ook in ons nieuwe pand bewonderen.

Zonnebrillen krijgen alle ruimte

Zoals u van ons gewend bent ruimen we ook in ons nieuwe filiaal meer dan voldoende ruimte in voor de Rayban zonnebrillen. Wij blijven de grootste Raybandealer in de regio. We geven we extra aandacht aan de kwalitatief uitstekende zonnebrillen van Serengeti en Maui Jim. 

Kinderbrillen flink uitgebreid

In ons nieuwe pand hebben we nog meer ruimte voor onze kinderbrillen. Leuke kleuren in alle maten, lekker stevig én voor een hele mooie prijs.

Binoculair meten uitgebreid

U kunt voor uitgebreide binoculaire metingen voor problemen die te maken hebben met fixatie disperatie bij ons prima terecht.We hebben nieuwe apparatuur waardoor we nog betere onderzoeken kunnen doen. We doen ook prisma metingen.

Meer mogelijkheden voor maatwerk

Als u een bril heeft uitgezocht, zijn er in ons nieuwe filiaal nóg meer mogelijkheden om de verschillende parameters van uw montuur te meten en in kaart te brengen en dit te verwerken in uw glazen. We waren al de specialist in maatwerk, maar de mogelijkheden zijn nu nog groter.

Wat goed is, blijft

We blijven uiteraard de specialist in lenzen. Dat verdwijnt niet. We houden onze grote voorraad lenzen, onze speciale apparatuur voor het doen van aanmetingen en screeningen en natuurlijk blijft u ook alle vertrouwde gezichten van het team zien. Alles wat goed is, blijft.

Welkom

Als u in de maand maart even binnen komt kijken kunt u gelijk een leuk presentje ophalen bij wijze van welkom.

Extra korting tot en met 31 maart

Als dank voor uw geduld en omdat wij dankbaar zijn u als klant in ons nieuwe pand te mogen begroeten, ontvangt u van twaalf tot en met 31 maart op elke aanschaf in onze nieuwe winkel (brillen, lenzen of vloeistof) tien procent extra kassakorting.  

Horen bij Lens Deventer?

Mogelijk weet u dat wij in een aantal van onze andere filialen (Rotterdam, Berkel en De Meern) hoortoestellen aanmeten en controleren. In Deventer hebben we ruimte gemaakt, maar nog niet de apparatuur aangeschaft. Op dit moment kunnen wij naast gehoorbescherming nog geen horen aanbieden, maar wij zijn wel van plan dat in de toekomst aan te gaan bieden. Mocht interesse hebben, dan kunt u dat in de winkel aangeven. Wij zullen u dan van de voortgang op de hoogte houden.

Vragen?

Heeft u vragen, aarzel dan niet te bellen naar Lens Deventer 0570-613737. U kunt uiteraard ook mailen naar deventer@lens.nl