Servicepassen

Servicepassen

Het voordeel van onze servicepassen

U krijgt bij Lens een goede service van goed getrainde en geschoolde professionals. U kunt een Lens- of Brilpas kopen, zodat u verzekerd bent van onze goede service. In vrijwel alle servicegevallen brengen wij verder geen kosten in rekening. Maar dat is niet alles. U bent als u over een Lens- of Brilpas beschikt een vaste klant.  U krijgt bij ons voordeel als u vaste klant bent. Uw voordeel wordt groter naarmate u meer bij ons afneemt. In het kort komt het erop neer dat wij u graag als trouwe klant zien en dat wij daarom korting geven op al onze producten. Ook op de producten die in de webwinkel worden aangeboden krijgt u een voordeel van 10 %. Als vaste klant bent u verzekerd van scherpe prijzen.

Lenspas of Brilpas

Als u lenzen heeft, kunt u het beste kiezen voor de Lenspas. Als u een bril draagt, kunt u het beste kiezen voor de Brilpas. Als u zowel lenzen als een bril draagt, is het voldoende om een Lenspas te hebben. Alle voordelen van de Brilpas zitten ook in de Lenspas.

Aanschaffen?

U kunt de servicepas in onze webwinkel aanschaffen. Op uw volgende bestelling krijgt u gelijk het voordeel, ook als deze dezelfde dag nog wordt geplaatst.

Extra voordeel

De lenspas kost € 37,50 en de brilpas € 15,00. Als u besluit om een machtiging te tekenen, krijgt u € 2,50 extra voordeel! Als u van dat extra voordeel gebruik wilt maken, kunt u het beste contact opnemen met één van onze filialen.

Upgrade naar Goldcard

Sinds 2017 is het mogelijk om op uw incasso brilpas of lenspas een upgrade naar de Goldcard te doen. De upgrade kost u slechts 15 euro extra per jaar en geeft u veel extra kortingen. Met de Goldcard krijgt u:

 • 1 gratis oogcontrole per jaar (met Lenspas 30 en met brilpas 45 euro)
 • 35 % korting op uw monturen en glazen, zonder maximum!

Belangrijk om te beseffen is dat de upgrade naar de Goldcard alleen mogelijk is als u de brilpas of lenspas via incasso verlengt.

25 jaar of langer klant? 

U bent de reden waarom wij kunnen bestaan. Wij waarderen uw klanditie enorm en we willen dat ook graag belonen. Daarom is de upgrade naar een Goldcard voor u kosteloos als u 25 jaar of langer klant bent van Lens. U betaalt gewoon de Lenspas of Brilpas, maar de upgrade naar de goldcard en de extra voordelen die dit met zich meebrengt, dat betalen wij voor u. Als dank voor uw trouwe klanditie

2 artikel(en)

per pagina

 • Lenspas

  Met de Lenspas bent u verzekerd van de optimale combinatie tussen zorg en scherpe prijzen. In de webwinkel krijgt u 10 % korting over alle aangeschafte producten. Het belangrijkste is echter dat u met uw Lenspas recht heeft op gratis controles. U kunt in alle controle-locaties van Lens terecht voor een lenscontrole. Lenscontroles worden bij Lens gedaan door zeer hoog opgeleide en goed getrainde specialisten, die de gehele dag niets anders doen dan lenzen controleren en behoren bij de absolute top op hun vakgebied. De lenscontroles van Lens zijn van hoge kwaliteit. Een losse lenscontrole kost dertig euro.

  De Lenspas is een jaar geldig. 

   

  Meer info
  € 37,50

 • Brilpas

  De Brilpas geeft u recht op veel service. U kunt uw brillen gratis laten afstellen of bijstellen en kleine reparaties zijn kosteloos. Ook het grondig schoonmaken van uw bril voeren wij zonder kosten uit. Een brilcontrole, waarbij we kijken naar de sterkte van uw glazen en de afstelling van uw bril, is ook geheel kosteloos. Naast al bovenstaande voordelen krijgt u met de Brilpas ook nog eens extra korting op de aanschaf van montuur en glazen.

  Meer info
  € 15,00

2 artikel(en)

per pagina