LensGoldCard

Lens Goldcard

Sinds 2017 kunt u bij ons een Goldcard aanschaffen. De Goldcard is een upgrade op de incasso voor de lenspas of de brilpas. Deze upgrade geeft u een aantal zeer grote voordelen:

  • Eénmaal per jaar een gratis oogcontrole (met Brilpas 37,50 euro en met Lenspas 25 euro)
  • 35 % korting op monturen (zonder maximum)
  • 35 % korting op glazen (zonder maximum)
  • 15 % korting op zonnebrillen (zonder maximum)

Deze korting geldt op alle monturen in ons assortiment. Uw voordeel kan dus tot vele honderden euro's oplopen, zeker als u uit onze exclusievere merken kiest en multifocale glazen neemt.

Laagste prijs garantie?

U krijgt bij ons hoogwaardige zorg, exclusieve merken en de beste multifocale maatwerkglazen, helemaal gepersonificeerd. Daar past een laagste prijsgarantie niet bij. Daarom geven we die ook niet. Maar het zou ons zeer verbazen als u een gelijk montuur met dezelfde kwaliteit glazen ergens anders goedkoper zou kunnen aanschaffen dan bij Lens met onze Goldcard.

Lens Goldcard voor iedereen?

De Lens Goldcard is een upgrade van onze bestaande passen. Daarom is de Goldcard alleen aan te schaffen als u al beschikt over een Lenspas of Brilpas via ons incassosysteem.

25 jaar of langer klant?

Als u 25 jaar of langer klant bent bij Lens verdient u een onze dank en onze waardering. Dank u. Maar om onze waardering wat concreter te maken, is de upgrade naar de goldcard voor u helemaal gratis!