Steentjesdagen

Steentjesdagen 2019

Steentjesdagen

U staat als klant bij Lens centraal. We zijn erg blij dat u klant bent en we hopen dat u zo lang mogelijk klant wil blijven. Wij proberen daarvoor te zorgen door goede producten te leveren in combinatie met deskundig advies tegen zo scherp mogelijk prijzen. Daarnaast organiseren we af en toe in de verschillende filialen een evenement, waarbij we indien mogelijk aanhaken bij locale acties. Zoals de Steentjesdagen.

Tijdens de Steentjesdagen is er op zondag een braderie in de straat. Wij willen uiteraard niet achterblijven en u een extra reden geven om dat weekend de Steenstraat en Lens Arnhem te bezoeken. U heeft tijdens de Steentjesdagen namelijk extra veel keuze en extra veel voordeel. U kunt kiezen uit de nieuwste modellen van bekende modemerken. 

Extra veel keuze

Tijdens de Steentjesdagen (van vrijdag tot en met zondag) zorgen we dat u veel meer monturen heeft om uit te kiezen dan we normaal in de winkel hebben. Dat doen we door alle collecties zo uitgebreid mogelijk in te kopen en door koffers met monturen via vertegenwoordigers te laten komen. Deze koffers van de vertegenwoordiger mogen wij gedurende ons actieweekend lenen. Daardoor beschikken we van bepaalde merken over vrijwel de complete collectie. Dat betekent dat u niet alleen alle modellen kunt zien die er op dat moment te verkrijgen zijn, maar ook nog eens alle modellen in alle kleuren en maten die beschikbaar zijn.

U kunt dus uit meer modellen, meer maten en meer kleuren kiezen dan u gewend bent. Zeker als u een aparte maat of kleur wilt, hangen deze brillen vaak niet in grote hoeveelheden op het rek. Tijdens de Steentjesdagen hebben we die dus wel. De kans dat u nog geen bril kunt vinden die u past of leuk vindt is tijdens een actieweekend niet groot.

Extra veel voordeel

Normaal krijgt u als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant 25 % korting op monturen en glazen. Dat is echter gemaximeerd op 50 euro per montuur en 100 euro per glas. Tijdens ons actieweekend krijgt iedereen 35 % korting op de complete correctiebril, zonder maximum. Dat houdt in dat u tijdens dit weekend zeker de duurdere monturen en glazen wel echt veel voordeliger aan kunt schaffen.

Op zonnebrillen krijgt u normaal 10 % korting. Tijdens het actieweekend krijgt u 20 % korting op zonnebrillen.

Let op: De standaard korting die u krijgt als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant vervalt wel. Ook is de fashionweekendkorting niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en zijn zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti uitgezonderd, alsmede de Rayban brillen op sterkte die compleet bij de leverancier besteld worden.

Extra's

Naast de extra monturen en de extra korting, zorgen we voor drankjes en hapjes. De hapjes en drankjes worden regelmatig rondgebracht, maar uiteraard kunt u er ook om vragen.

Goed om te weten

Vanwege de extra korting verkopen we tijdens het actieweekend altijd erg veel brillen. De winkel is vaak drukker dan u gewend bent. Daarom is het verstandig om vroeger in de ochtend te komen als u de drukte een beetje voor wilt zijn. Op basis van onze ervaring weten we dat de rustigste momenten zijn op vrijdag en zaterdag tussen negen uur en elf uur en op zondag tussen twaalf uur en één uur.

Omdat het een kassakorting is, hebben we het liefste dat u de bril gelijk volledig betaald in het actieweekend. 

De brillen die van het rek komen, kunnen meteen verkocht worden (uiteraard moeten bij brillen op sterkte wel de glazen nog besteld worden). Monturen en zonnebrillen die uit de koffers van de vertegenwoordiger komen dienen eerst besteld te worden. Wij kunnen u tijdens het actieweekend een indicatie geven van de levertijd, maar omdat wij afhankelijk zijn van de leverancier, kunnen wij helaas geen levertijden garanderen.