Topweek

Topweek LDM

TOPweek De Meern

U staat als klant bij Lens centraal. We zijn erg blij dat u onze klant bent en we hopen dat u zo lang mogelijk klant wil blijven. Wij proberen te zorgen voor goede producten met deskundig advies en scherpe prijzen. Daarnaast organiseren we in de verschillende filialen acties met extra veel voordeel, zoals de TOPweek in De Meern. Dit jaar is het alweer de derde keer dat wij een TOPweek in De Meern organiseren.

TOPkeuze

Tijdens de TOPweek (van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november) zorgen we dat u meer monturen en zonnebrillen heeft om uit te kiezen dan we normaal in de winkel hebben. Dat doen we door alle collecties zo uitgebreid mogelijk in te kopen. Daarnaast lenen we van een speciaal voor u geselecteerd merk de koffers van de vertegenwoordiger. Deze editie van het TOPweek gaan we internationaal en hebben we het kleurrijke en fantasievolle merk Johann von Goisern voor u geregeld.

TOPvoordeel

Normaal krijgt u als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant 25 % korting op monturen en glazen. Dat is echter gemaximeerd op 50 euro per montuur en 100 euro per glas. Tijdens onze actieweek krijgt iedereen 35 % korting op de complete correctiebril, zonder maximum. Dat houdt in dat u deze week echt veel extra voordeel heeft.

Op zonnebrillen krijgt u normaal 10 % korting. Tijdens de actieweek krijgt u 20 % korting op zonnebrillen, ook op sterkte.

Let op: De standaard korting die u krijgt als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant vervalt wel. Ook is de Topweekkorting niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en zijn zonnebrillen op sterkte van Maui Jim en Serengeti uitgezonderd, alsmede de Rayban brillen op sterkte die compleet bij de leverancier besteld worden.

Goed om te weten

Omdat het een kassakorting is, hebben we het liefste dat u de bril gelijk volledig betaalt in het actieweekend. 

De brillen die van het rek komen, kunnen meteen verkocht worden (uiteraard moeten bij brillen op sterkte wel de glazen nog besteld worden). Monturen en zonnebrillen die uit de koffers van de vertegenwoordiger komen dienen eerst besteld te worden. Wij kunnen u tijdens het actieweekend een indicatie geven van de levertijd, maar omdat wij afhankelijk zijn van de leverancier, kunnen wij helaas geen levertijden garanderen.

De koffers van von Goisern zijn vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en zaterdag aanwezig.

Kinderbrillen

U kunt met een gerust hart bij Lens De Meern terecht voor een kinderbril. U kunt uit een zeer uitgebreide collectie kiezen, waarbij we niet alleen letten op leuke brillen in leuke kleuren, maar waarbij we met nadruk ook zoeken naar stevige brillen. Uiteraard kan iedere bril kapot, maar de brillen die wij uitzoeken kunnen in ieder geval wel een stootje hebben. U kunt uw kinderen tot en met 17 jaar mee laten profiteren van de kortingen die u krijgt via uw Lenspas, uw Brilpas of via concept. Bovendien geven we tot en met twaalf jaar nog extra voordeel op de glazen. Klik hier voor meer informatie

Horen in de Meern

Sinds februari hebben wij op woensdag een audicien in de Meern. U kunt terecht voor een gratis hoortest, maar u kunt ook bij de audicien terecht voor gehoorbescherming, klachten met betrekking tot tinnitus of voor het op maat knippen van zwemdoppen voor uw kind. U wacht een half uurtje en dan zijn de zwemdoppen al klaar.