topweek

Topweek LR 2019

TOPweek Rotterdam

U staat als klant bij Lens centraal. We zijn erg blij dat u onze klant bent en we hopen dat u zo lang mogelijk klant wil blijven. Wij proberen te zorgen voor goede producten met deskundig advies en scherpe prijzen. Daarnaast organiseren we in de verschillende filialen acties met extra veel voordeel, zoals de TOPweek in Rotterdam. 

TOPkeuze

Tijdens de TOPweek (van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 december) zorgen we dat u meer monturen en zonnebrillen heeft om uit te kiezen dan we normaal in de winkel hebben. Dat doen we door alle collecties zo uitgebreid mogelijk in te kopen. Daarnaast lenen we van een speciaal voor u geselecteerd merk de koffers van de vertegenwoordiger. Deze editie van het TOPweek gaan we internationaal en hebben we het stijlvolle en bekende merk Lunor voor u geregeld.

TOPvoordeel

Normaal krijgt u als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant 25 % korting op monturen en glazen. Dat is echter gemaximeerd op 50 euro per montuur en 100 euro per glas. Tijdens onze actieweek krijgt iedereen 35 % korting op de complete correctiebril, zonder maximum. Dat houdt in dat u deze week echt veel extra voordeel heeft.

Op zonnebrillen krijgt u normaal 10 % korting. Tijdens de actieweek krijgt u 20 % korting op zonnebrillen, ook op sterkte.

Let op: De standaard korting die u krijgt als Bril- of Lenspashouder of als conceptklant vervalt wel. Ook is de Topweekkorting niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en zijn zonnebrillen op sterkte van Serengeti uitgezonderd.

Goed om te weten

Omdat het een kassakorting is, hebben we het liefste dat u de bril gelijk volledig betaalt in de actieweek. 

De brillen die van het rek komen, kunnen meteen verkocht worden (uiteraard moeten bij brillen op sterkte wel de glazen nog besteld worden). Monturen en zonnebrillen die uit de koffers van de vertegenwoordiger komen dienen eerst besteld te worden. Wij kunnen u tijdens de actieweek een indicatie geven van de levertijd, maar omdat wij afhankelijk zijn van de leverancier, kunnen wij helaas geen levertijden garanderen.

De koffers van Lunor zijn vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en zaterdag aanwezig.

Speciale lenzen in Rotterdam

Lens Rotterdam (voorheen van Keulen) is nu ruim een jaar een filiaal van Lens. Het duurt altijd een tijdje voordat wij in een nieuw filiaal echt ons complete assortiment aan kunnen bieden, omdat het enige tijd vereist om het filiaal en het personeel daarvoor klaar te maken en op te leiden. Maar nu is het zo ver. U kunt vanaf nu echt het volledige assortiment van Lens in Rotterdam laten aanmeten, inclusief sclerale, semi-sclerale en hybride contactlenzen. Met behulp van speciale lenzen kunnen wij vrijwel alle ogen van lenzen voorzien, ook als u een hele hoge cilinder heeft, hele droge ogen of te weinig zicht haalt met zachte lenzen en te veel comfortprobleem heeft met vormstabiele lenzen. Klik hier voor meer informatie

Online afspraken maken

U kunt uw afspraken voor lenscontrole, brilcontrole en controle van uw hoortoestel ook online maken op onze afspraken-maken pagina. U heeft daarvoor wel uw klantcode en uw wachtwoord nodig. Als u nog niet eerder heb ingelogd is uw wachtwoord uw geboortedatum met de streepjes ertussen, dus bijvoorbeeld 01-01-2000.

U kunt online nog veel meer nuttige dingen doen. U kunt heel veel informatie nazoeken over onze producten, onze garanties en de merken die we voeren. U kunt in onze webwinkel lenzen en vloeistoffen bestellen. 

Afspraken voor uw oren

Als u een afspraak wilt maken voor uw oren, kunt u dat ook online doen. U kunt natuurlijk ook naar de winkel bellen. Wij werken met alle bekende merken hoortoestellen en hebben in 2020 met ALLE zorgverzekeraars afspraken. We doen ook onderhoud op uw bestaande toestel als dat nog niet aan vervanging toe is. Onze audiciens, Michel en Benjamin, hebben op dinsdag en vrijdag ruimte om u te helpen. Voor kleine reparaties of vragen kunt u dagelijks langskomen. Klik hier voor meer informatie

Kinderbrillen

U kunt met een gerust hart bij Lens Rotterdam terecht voor een kinderbril. U kunt uit een zeer uitgebreide collectie kiezen, waarbij we niet alleen letten op leuke brillen in leuke kleuren, maar waarbij we met nadruk ook zoeken naar stevige brillen. Uiteraard kan iedere bril kapot, maar de brillen die wij uitzoeken kunnen in ieder geval wel een stootje hebben. U kunt uw kinderen tot en met 17 jaar mee laten profiteren van de kortingen die u krijgt via uw Lenspas, uw Brilpas of via concept. Bovendien geven we tot en met twaalf jaar nog extra voordeel op de glazen. Klik hier voor meer informatie