Multifocale daglenzen

2 artikel(en)

per pagina

 • Dailies AquaComfort Plus Multifocal daglenzen 30-pack

  Dailies AquaComfort Plus multifocal contactlenzen zijn ontworpen om te presteren op elke afstand. 

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal Precisie profiel ontwerp Technologie

  Dailies Aqua Comfort Plus multifocale contactlenzen combineren het beste van twee werelden. Precisie profiel ontwerp technologie voor duidelijke visie en knipper-geactiveerde vocht technologie voor een verfrissend comfort gedurende de hele dag. Met de Lens servicepas krijgt u uiteraard 10 % korting op deze lenzen. Deze korting komt in beeld zodra u ingelogd bent

  Volumekorting

  Op dit product is volumekorting van toepassing. 

  Bestel 3 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 5 % korting

  Bestel 6 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 10 % korting

  Bestel 12 30-packs van gelijke sterkte en ontvang 15 % korting

  Meer info
  € 37,50 Al vanaf: € 28,12 Per 30-pack

 • Proclear One Day Multifocal lenzen

  Als u de leeftijd van 40 tot 45 bereikt, kan het gebeuren dat u van dichtbij steeds minder goed ziet, zeker bij lage lichtomstandigheden. U heeft dan de twijfelachtige eer een "presbyoop" te zijn. U heeft dan baat met een beetje hulp voor het nabijwerk. Met Proclear 1 day multifocal contactlenzen krijgt u ondersteuning bij het nabijwerk. U kunt makkelijker uit de voeten met telefoon, pc en boek. Daarnaast kunt u in de verte goed blijven zien. 

  Proclear 1 day multifocal PC technologie met droogte weerstand

  Dankzij de PC Technology, worden watermoleculen in feite een onderdeel van de Proclear 1 day multifocal contactlenzen en creërt het een natuurlijke weerstand tegen droogte.

  Bestel deze lenzen alleen na als u al eerder multifocale lenzen hebt gedragen. Indien u er niet bekend mee bent, neem dan contact op met uw contactlensspecialist voor een aanmeting. Laat uw lenzen regelmatig, doch minimaal 1 keer per jaar door een echte Lens-specialist controleren.

  Op dit product is volumekorting van toepassing. Bestel 3 dertigpacks van gelijke sterkte en ontvang 5 % korting. Ontvang 6 dertigpacks van gelijke sterkte en ontvang 10% korting. Bestel 12 dertigpacks van gelijke sterkte en ontvang 15 % korting.

   

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina