Biofinity Multifocal

Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens geeft goede resultaten voor mensen die nu een leesbril nodig hebben voor over de lenzen heen. Eén van de beste, zo niet de beste multifocale maandlens die op dit moment in de markt is.

Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks met gelijke sterkte krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond.

Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Levertijd: 1 - 2 weken

€ 76,00
  • Koop 2 voor € 69,92 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 4 voor € 64,60 per stuk. en bespaar 15%

  Rechts Links Één oog
Aantal
8.6 8.6 8.6
14.0 14.0 14.0
6-pack 6-pack 6-pack

Productbeschrijving

Details

Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens geeft goede resultaten voor mensen die nu een leesbril nodig hebben voor over de lenzen heen. Eén van de beste, zo niet de beste multifocale maandlens die op dit moment in de markt is. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks met gelijke sterkte krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Nee
height Nee
width Nee
length Nee
upc Nee
Draagtijd Nee
Binnen-/buitenkantmarkering Nee
Radius/Basiscurve Nee
Diameter Nee
Watergehalte Nee
Materiaal Nee
Sterkteomvang Nee
Lenstype Nee
Fabrikant Nee
Levertijd Nee
Merk Nee
Fabrikant Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren