Brillen voor kinderen

Brillen voor kinderen

Voor iedereen

Wij hebben voor iedereen een oplossing voor ogen. Of uw kind lenzen heeft of niet, u kunt bij ons in ieder geval altijd terecht voor een leuke bril. Wij hebben meer dan 150 kinderbrillen van verschillende merken, waaronder Rayban, Dutz Kids, Bbig, Lookkino en Look at me. Binnen deze grote collectie vindt u vast een montuur dat leuk staat. En zoals u van ons gewend bent, met aantrekkelijke kortingen.

Myou kindebrillen

We willen graag extra aandacht vragen voor het label Myou. Niet alleen is het een hele leuke en trendy collectie, maar het zijn kwalitatief uitstekende brillen met een goede garantie. En dat terwijl de monturen (met korting) slechts zestig euro zijn.

                                 Myou 3                             Myou 4                   Myou 1

Uw kind kan mee op de brilpas

Als u beschikt over een Lens- of Brilkaart, kan uw kind tot het achttiende levensjaar gratis mee profiteren van de voordelen. Uw kind kan gebruik maken van de korting van 25 % (maximaal 50 euro) op de adviesverkoopprijs van het montuur en natuurlijk ook op de glazen.

Extra voordeel tot dertien jaar

Bij jonge kinderen wisselt de sterkte zeer regelmatig. Steeds nieuwe glazen aanschaffen kan vrij kostbaar worden. Daarom geven wij kinderen tot en met twaalf jaar nog een extra korting van 35 %, zonder maximum. Dat betekent dat de prijzen voor glazen bijzonder laag zijn.

Binnen 2 jaar 50 % op nieuwe glazen

En als uw kind tot en met twaalf jaar binnen 2 jaar na de eerste aanschaf van een montuur nieuwe glazen nodig heeft, ook al is die sterkte veranderd, krijgt u op het tweede paar 50 % korting zonder maximum. Op die manier kunt u zonder hoge kosten zorgen dat uw kind altijd de juiste glazen heeft of over een goede reservebril kan beschikken.

En lenzen?

Als u een bril een tikketje te gevaarlijk of onhandig vind bij het sporten, kunnen wij natuurlijk alle oplossingen bieden met lenzen. Van daglenzen voor erbij die af te wisselen zijn met de bril, tot myopieremmende lenzen, waardoor een verdere achteruitgang van het oog geremd wordt.

Tweede bril gratis!

Uw kind kan met deze actie het schooljaar goed beginnen. Gedurende de gehele maand september krijgt uw kind de tweede bril helemaal gratis! Niet alleen zijn alle bovenstaande kortingen van toepassing, maar dus ook nog een tweede bril voor niets erbij! Dat is nog eens binnenkomen in de nieuwe klas. 

Wat zijn de voorwaarden?

De goedkoopste bril is gratis. De tweede bril moet dezelfde sterkte zijn als de eerste bril en wordt pas gemaakt als de eerste bril goed bevalt qua zicht. Dit geldt voor kinderen tot en met 13 jaar.