Zonnebrillen

Zonnebrillen

Ruime collectie topmerken

Voor zonnebrillen bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over alle topmerken, die wij in ruime mate op voorraad hebben. Denkt u daarbij aan

  • Rayban
  • Tom Ford
  • Chanel
  • Prada
  • Giorgio Armani
  • Maui Jim
  • Serengeti
  • Persol

Dat is echter maar een greep uit ons assortiment. We hebben binnen ieder merk altijd de topmodellen meerdere malen in onze collectie. Regionaal zijn we de grootste Raybandealer. De kans dat u bij ons niet vind wat u zoekt is minimaal.

Zonnebrillen op sterkte

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor zonnebrillen op sterkte. Wij hebben een aantal monturen voor u geselecteerd die we compleet met glazen op sterkte aanbieden voor een vaste prijs. U kunt kiezen uit bruine, groene of grijze glazen. Voor een kleine toeslag kunt u glazen nemen met extra's zoals andere kleuren, een spiegelcoating of een polarisatiefilter.

Als u liever een andere bril wilt, bij ons gaan basisglazen op sterkte vanaf 30 euro per paar. Hoewel we veel zonnebrillen op sterkte kunnen maken, is het toch verstandig om even in de winke te bespreken of uw zonnebril geschikt is om op sterkte te maken.

Extra keuze tijdens actieweekenden

In ieder filiaal houden we regelmatig actieweekenden waar we van een paar merken de volledige collectie hebben. Dus alle modellen in alle kleuren en maten die op dat moment leverbaar zijn. Dat bied u dus nog meer keuze.

Extra voordeel voor vaste klanten

Vaste klanten van Lens ontvangen extra voordeel. Als u in ons conceptsysteem zit of over een Lenspas of Brilpas beschikt, krijgt u 10 % korting op zonnebrillen.

Advies door en service van specialisten

Naast de grote, goed samengestelde collectie en de 10 % extra korting, zijn er een aantal extra voordelen aan het kopen van een zonnebril bij Lens. U krijgt bij ons deskundig advies tijdens de verkoop en de bril wordt goed en vakkundig afgesteld. U kunt bij ons onderdelen nabestellen en kleine reparaties laten uitvoeren. Met de brilpas krijgt u korting op onderdelen en zijn kleine reparaties gratis.

Ruilen mogelijk binnen vijf werkdagen

Lens heeft nog een unieke service als u een zonnebril bij ons koopt. Wij bieden wij de mogelijkheid om een zonnebril binnen 5 werkdagen na aanschaf om te ruilen. De zonnebril mag dan niet afgesteld zijn en moet onbeschadigd en met originele koker ingeleverd worden.