Daglenzen

Daglenzen

Als u lenzen wilt combineren met een bril of alleen lenzen draagt voor het sporten, zijn daglenzen de beste oplossing. Simpel, makkelijk en veilig en in vele varianten te verkrijgen.

Perfect voor zwemmen

Als u in een zwembad zwemt, komt het zwembadwater in uw ogen en dus in uw lenzen. Uit hygiënisch oogpunt is het weggooien van lenzen die u tijdens het zwemmen heeft gebruikt, de beste oplossing. Daarnaast is er risico op het verliezen van een lens tijdens het zwemmen. Bij een daglens zijn de financiële gevolgen van verlies minimaal. Daarom adviseren wij altijd daglenzen tijdens het zwemmen, ook als u normaal een ander type lenzen draagt.

Meerdere variaties

Daglenzen zijn in vele variaties te verkrijgen. Naast verschillende materialen met verschillende pasvormen zijn er ook vele variaties in sterkte. Er zijn daglenzen verkrijgbaar met een correctie voor ogen met astigmatisme (cilinder). Daarnaast zijn er ook daglenzen voor ogen die ook een ondersteuning nodig hebben bij het lezen. Zo kunt u zowel veraf als dichtbij goed zien.

Prijs

Vanwege de vele variaties in materiaal en correctiemogelijkheden, zijn er uiteraard ook meerdere prijzen. Vanaf een euro per dag kunt u al daglenzen dragen. Als u dagelijks lenzen draagt, zijn maandlenzen voordeliger.

Eerste keer of overstappen

Als u weet welke lenzen u draagt kunt u deze eenvoudig nabestellen. Als u voor de eerste keer aan lenzen begint of als u wilt overstappen op een ander type, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.

Laat uw lenzen jaarlijks controleren

Bij iedere lens is het belangrijk om uw lenzen en ogen regelmatig te controleren. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar uw lenzen te laten controleren. U kunt hier een afspraak maken.

Bekijk al onze daglezen