Zacht maatwerk

Zacht maatwerk

Als u een hoge cilinder heeft en als u op zoek bent naar het maximale comfort, zal u in veel gevallen te horen krijgen dat lenzen voor u geen optie zijn. Cilindrische daglenzen en maandlenzen kennen namelijk beperkingen in pasvorm en in de hoogte van de cilindercorrectie. Bij Lens kijken we echter verder dan de standaard. Daarom zijn wij de specialist. Wij kunnen u in dat geval prima helpen met zacht maatwerk. Zachte maatwerklenzen kunnen in vrijwel iedere sterkte en pasvorm gemaakt worden en zijn zeer comfortabel.

Op ieder oog een lens

Zachte maatwerklenzen zijn in zo veel variaties mogelijk, dat we op vrijwel ieder oog een zachte lens aan kunnen meten. Zachte maatwerklenzen kunnen een hoge cilinder uitstekend corrigeren.

Leesondersteunende variant

Zachte maatwerklenzen zijn te verkrijgen in een leesondersteunende variant, waar u snel aan kunt wennen. Wij kunnen het gebruik van een leesbril over de lenzen heen met behulp van leesondersteunende lenzen een behoorlijk aantal jaren vertragen, met slechts een zeer geringe meerprijs. Dat is een prettig voordeel van maatwerk.

Vervanging

Omdat zacht maatwerk voor u speciaal wordt gemaakt, is de lens niet zo snel te vervangen als een maandlens of een daglens. De maatwerklens wordt meestal halfjaarlijks vervangen, maar driemaandelijkse vervanging is oook mogelijk. Dan heeft u het beste van beide. Een maatwerklens die speciaal voor uw ogen wordt gemaakt en toch iedere drie maanden een nieuwe en schone lens in uw oog.

Meer weten?

Klik hier voor een folder over maatwerk zachte contactlenzen.