Hybride

Hybride

Als u op zoek bent naar een lens die de beste eigenschappen van twee soorten lenzen combineert, dan zijn hybride lenzen voor u de juiste keuze. Hybride contactlenzen zijn lenzen die een samenvoeging zijn van vormstabiele en zachte contactlenzen. Het is een vormstabiele contactlens met een zachte buitenkant, of een zachte contactlens met een harde binnenkant.

Voordelen

De hybride lens levert een uitstekend zicht en een prima comfort. Met name de nieuwe generatie hybride contactlenzen, waarbij de verschillende materialen echt goed samengevoegd zijn, leveren veel voordelen op. Door de hybride lens kunnen wij nog meer mensen van lenzen voorzien en zo het lenzen dragen echt voor iedereen mogelijk maken.

Wanneer?

  • Als u met zachte lenzen niet voldoende kunt zien en als u niet kunt wennen aan vormstabiele contactlenzen, bent u uitstekend geschikt voor deze lenzen.
  • Als u een kleine keratoconus (kegelvormige uitstulping van het hoornvlies) heeft.
  • Als u een laserbehandeling heeft ondergaan, maar zonder de gewenste resultaten, kunt u waarschijnlijk alleen nog maar met deze speciale lenzen een goed zicht halen.
  • Als u de beste contactlens wilt.

Afspraak

Wij willen graag vrijblijvend kijken of u dit type contactlenzen kunt dragen. Voor informatie kunt u met ons contact opnemen. 

Meer weten?

Klik hier voor een folder over hybride lenzen.