Vaultlenzen

 

Er is een nieuwe generatie vormstabiele contactlenzen.De Vaultlens! De volgende stap in de speurtocht naar de ideale lens. En een belangrijke stap. De Vaultlens levert scherp zicht zonder de traditionele nadelen van 'ouderwetse' vormstabiele lenzen, zoals lange gewenningstijd en problemen met comfort.

 

Deze Vaultlens is veel groter dan de “traditionele” vormstabiele contactlenzen, waardoor de lenzen grotendeels rusten op het ongevoelige deel van uw hoornvlies (de sclera). Qua grootte is de lens te vergelijken met een zachte lens. Grotere vormstabiele lenzen hebben daardoor een aantal zeer belangrijke voordelen voor u als drager.

Vrijwel geen gewenning

U kunt zeer snel aan de Vaultlens wennen. Onze ervaring is dat u in drie dagen aan deze lens gewend bent.

Veel comfortabeler

De Vaultlens zit veel comfortabeler zit dan de huidige generatie vormstabiele contactlenzen. Alle dragers die overstappen, ervaren een grote verbetering in comfort.

Uitstekend zicht

De Vaultlens kan alle oogafwijkingen corrigeren tot en met zeer hoge cilinders. In de Vaultlens kan een leesgedeelte worden aangebracht, dus ook het combineren van verzien en lezen is in deze lens geen probleem.

Geschikt voor droge ogen

Het materiaal waar de lens van is gemaakt, neemt geen vocht op van uw traanlaag. Daardoor is de lens uitstekend geschikt voor mensen die last hebben van droge ogen.

Geen last van stofjes

De lens schermt een zeer groot gedeelte van uw oog af, waardoor stofjes veel minder makkelijk in uw oog terecht komen.

Kleinere kans op verlies

De lens kan vrijwel niet uitvallen en daarom is de kans op verlies heel klein.

Iedereen kan lenzen dragen

Met de toevoeging van deze lens aan ons assortiment durven we deze uitspraak wel aan. Deze lens bied erg veel mogelijkheden. Maar de lens is wel moeilijk aan te meten. Alleen echte specialisten kunnen deze lenzen leveren. Gelukkig kunt u dus bij Lens terecht. Wij lopen ook op dit gebied voorop. Wij zijn de eerste specialisten die deze lens op grote schaal toepassen en hebben door onze ervaring een hoog slaagpercentage.

Als u een afspraak wilt maken, kunt u het beste even met ons contact  opnemen.