Vormstabiele lenzen vloeistoffen

Vormstabiele lenzen vloeistoffen

Voor uw vormstabiele (harde) lenzen kunt u het beste gebruik maken van een aparte bewaar- en inzetvloeistof en een aparte schoonmaakvloeistof. Hoewel er verschillende alles-in-één vloeistoffen voor vormstabiele contactlenzen op de markt zijn, is onze jarenlange ervaring dat de lenzen niet voldoende gereinigd worden en dat het draagcomfort van de lenzen aanzienlijk afneemt als de lenzen ouder worden. Met het gebruik van de juiste vloeistoffen verhoogt uw zowel het draagcomfort als de levensduur van uw lenzen.

Lenslabel

Wij beschikken over vloeistoffen van/binnen ons eigen label voor vormstabiele lenzen met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met drie verschillende schoonmaakvloeistoffen en vier inzetvloeistoffen beschikken wij over grote keuze. Geen enkele optiekzaak beschikt over zoveel vloeistoffen binnen zijn eigen label.

Bewaar en inzetvloeistof

Binnen ons label heeft u keuze uit meerdere bewaar- en inzetvloeistoffen. Met behulp van ons advies kunt u de vloeistof kiezen die het best past bij het materiaal van uw lenzen en de samenstelling van uw traanlaag. Het kan zijn dat u het meeste baat heeft bij een vloeistof die vrijwel meteen uit het oog verdwenen is na het inzetten. Maar het zou ook kunnen dat u het prettiger vindt om een vloeistof te gebruiken die juist extra zacht inzet. Dat kunt u in overleg met onze specialisten zelf beslissen.

Schoonmaakvloeistoffen

U kunt binnen ons eigen label ook kiezen uit meerdere schoonmaakvloeistoffen en daarmee voor verschillende effecten in reiniging. U kunt opteren voor een vloeistof die beter tegen vetaanslag op uw lenzen werkt of juist voor een vloeistof die een meer polijstende werking heeft. Deze vloeistof werkt beter tegen eiwitaanslag. We beschikken zelfs over een reiniger waar u uw lenzen de gehele nacht in kunt laten staan. Dat heeft ook weer specifieke voordelen. De keuze is natuurlijk aan u, waarbij wij u graag willen adviseren.