Aqua Comfort Plus Daglens 30-pack

Hoeveelheid Prijs per eenheid
Tot 2
€ 20,80*
Tot 5
€ 19,75*
Tot 11
€ 19,00*
Vanaf 12
€ 17,75*
Kies je lenseigenschappen
Oog
8.7
8.7
14.0
14.0
Productnummer: 202
**De definitieve prijzen zie je in je winkelwagentje nadat eventuele kortingen zijn toegepast.
Productinformatie "Aqua Comfort Plus Daglens 30-pack"

Deze lenzen leveren de hele dag door fris comfort. De lens is zijdezacht in te brengen en door de unieke samenstelling wordt uw oog extra bevochtigd als u knippert. Een uitstekende lens, zeker als u de prijs-kwaliteitverhouding bekijkt. De lens wordt afgeleverd in de verpakking van Co-Optic Daily

Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 3 dertigpacks met gelijke sterkte krijgt u 5 % korting. Vanaf 6 dertigpacks met gelijke sterkte 10 % en vanaf 12 dertigpacks met gelijke sterkte 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond.

Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.