Daglenzen

Als u lenzen wilt combineren met een bril of alleen lenzen draagt voor het sporten, zijn daglenzen de beste oplossing. Simpel, makkelijk en veilig en in vele varianten te verkrijgen.


Perfect voor zwemmen

Als u in een zwembad zwemt, komt het zwembadwater in uw ogen en dus in uw lenzen. Uit hygiënisch oogpunt is het weggooien van lenzen die u tijdens het zwemmen heeft gebruikt, de beste oplossing. Daarnaast is er risico op het verliezen van een lens tijdens het zwemmen. Bij een daglens zijn de financiële gevolgen van verlies minimaal. Daarom adviseren wij altijd daglenzen tijdens het zwemmen, ook als u normaal een ander type lenzen draagt.


Meerdere variaties

Daglenzen zijn in vele variaties te verkrijgen. Naast verschillende materialen met verschillende pasvormen zijn er ook vele variaties in sterkte. Er zijn daglenzen verkrijgbaar met een correctie voor ogen met astigmatisme (cilinder). Daarnaast zijn er ook daglenzen voor ogen die ook een ondersteuning nodig hebben bij het lezen. Zo kunt u zowel veraf als dichtbij goed zien.


Prijs

Vanwege de vele variaties in materiaal en correctiemogelijkheden, zijn er uiteraard ook meerdere prijzen. Vanaf een euro per dag kunt u al daglenzen dragen. Als u dagelijks lenzen draagt, zijn maandlenzen voordeliger.


Eerste keer of overstappen

Als u weet welke lenzen u draagt kunt u deze eenvoudig nabestellen. Als u voor de eerste keer aan lenzen begint of als u wilt overstappen op een ander type, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.


Laat uw lenzen jaarlijks controleren

Bij iedere lens is het belangrijk om uw lenzen en ogen regelmatig te controleren. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar uw lenzen te laten controleren. U kunt hier een afspraak maken.
Lens Fine Daglens 30-pack
De Lens Fine Daglens is een lens die is ontworpen voor gemak en comfort tot aan het einde van uw dag. De lens voelt comfortabeler ten opzichte van standaard daglenzen. De lens is uitstekend hanteerbaar door het unieke lensontwerp. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 3 dertigpacks (gelijke sterkte) krijgt u 5 % korting. Vanaf 6 dertigpacks (gelijke sterkte) 10 % en vanaf 12 dertigpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Van € 14,88*
Lens Fine Daglens Toric 30-pack
Torische lenzen zijn lenzen met cilinder. De Lens Fine Daglens Toric is makkelijk te hanteren en geeft goed zicht. De lens is eenvoudig in te zetten en uit te halen en draagt comfortabel de gehele dag door. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 3 dertigpacks (gelijke sterkte) krijgt u 5 % korting. Vanaf 6 dertigpacks (gelijke sterkte) 10 % en vanaf 12 dertigpacks(gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Van € 26,95*
Lens Supreme Daglens 30-pack
De Lens Supreme Daglens is een silicone hydrogel lens. De lens voelt comfortable aan op uw oog, is eenvoudig in de handling en laat meer zuurstof door dan andere daglenzen. Vooral als u last heeft van vaatingroei maar toch lenzen wilt blijven dragen, is dit een goede lens voor u. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 3 dertigpacks (gelijke sterkte) krijgt u 5 % korting. Vanaf 6 dertigpacks (gelijke sterkte) 10 % en vanaf 12 dertigpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Van € 17,73*