Opticien Lens De Meern: gespecialiseerd in lenzen en optometrie

Lens De Meern is als vakopticien een vertrouwd adres voor nieuwe lenzen of een periodieke lenscontrole, een goede bril of zonnebril (op sterkte) en hoogwaardige oogzorg. De deskundigheid en ervaring van onze opticien, optometrist, contactlensspecialist en myopie-expert maken dat u bij ons altijd kunt rekenen op het beste zicht. Als u woonachtig bent in de regio De Meern, Vleuten, Harmelen of Maarssen en u heeft twijfels over uw gezichtsvermogen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een oogcontrole. Ook bij gehoorproblemen kunt u bij ons aankloppen. Onze audicien zet graag zijn expertise in om uw gehoor te optimaliseren. Wij hopen u binnenkort in onze winkel aan het Mereveldplein 30 in De Meern te mogen verwelkomen.

Optometrist en contactlensspecialist voor de perfecte bril of lenzen
In onze optiekzaak staat er een team van specialisten voor u klaar, ieder met zijn eigen expertise. Jong en oud kunnen bij ons binnenlopen voor een kijkoplossing op maat. Wij zetten graag een stap extra om u maximaal zicht en kijkcomfort te bieden. Of het nu gaat om nieuwe lenzen, een nieuwe (zonne)bril met eersteklas brillenglazen van HOYA of Zeiss of deskundige oogzorg? Uw ogen zijn bij ons in vertrouwde handen. U vindt in onze winkel monturen van o.a. Johann von Goisern, Prada, Giorgio Armani, Markus T, Masunaga, Pro Design, Ray-Ban RX, Serengeti, Maui Jim en Ray-Ban.

Myopie-expert voor De Meern, Utrecht en omgeving
Het aantal kinderen met myopie ofwel bijziendheid stijgt explosief. Een belangrijke oorzaak hiervoor is de huidige digitale levensstijl waarbij kinderogen veel en langdurig op korte afstand naar digitale schermen kijken. Een serieus probleem want myopie kan op latere leeftijd ernstige oogaandoeningen veroorzaken. Voor Lens reden te meer om ook hier een specialist voor in huis te nemen. Maakt u zich zorgen over het zicht van uw kind of wilt u zijn/haar ogen preventief laten onderzoeken, maak dan een afspraak bij onze myopie-expert in onze winkel in De Meern.

Audicien in De Meern
Als optiekzaak zijn we meer dan compleet maar ook voor hoorproblemen en gehoorapparaten zit u goed bij Lens De Meern. U kunt een afspraak maken voor een hoortest bij onze audicien en indien nodig krijgt u vrijblijvend advies over het juiste hoortoestel. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan gehoorbescherming voor tijdens het werk, bij een concert of in het vliegtuig. Vraag gerust meer informatie.


Lens: al 50 jaar een begrip in de optiekwereld
Lens De Meern is onderdeel van Lens groep, met negen vestigingen door heel Nederland. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf tot de absolute top in Nederland behoort. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen snel in op veranderingen. In combinatie met intensieve scholingen van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, optometristen en opticiens kunt u erop vertrouwen dat u de beste lenzen, brillenglazen en/of oogzorg krijgt. En betaalbaar bovendien!

Contact: 
Mereveldplein 30
3454 CK De Meern
030-6663518
demeern@lens.nl