Vormstabiele lenzen vloeistof

Voor uw vormstabiele (harde) lenzen kunt u het beste gebruik maken van een aparte bewaar- en inzetvloeistof en een aparte schoonmaakvloeistof. Hoewel er verschillende alles-in-één vloeistoffen voor vormstabiele contactlenzen op de markt zijn, is onze jarenlange ervaring dat deze vloeistoffen de lenzen niet voldoende gereinigd worden en dat het draagcomfort van de lenzen aanzienlijk afneemt als de lenzen ouder worden. Met het gebruik van de juiste vloeistoffen verhoogt uw zowel het draagcomfort als de levensduur van uw lenzen.

Lenslabel

Wij beschikken over vloeistoffen van/binnen ons eigen label voor vormstabiele lenzen met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met drie verschillende schoonmaakvloeistoffen en vier inzetvloeistoffen beschikken wij over een ruim assortiment waarmee wij u kunnen voorzien in uw behoefte.

Bewaar en inzetvloeistof

Binnen ons label heeft u keuze uit meerdere bewaar- en inzetvloeistoffen. Met behulp van ons advies kunt u de vloeistof kiezen die het best past bij het materiaal van uw lenzen en de samenstelling van uw traanlaag. Het kan zijn dat u het meeste baat heeft bij een vloeistof die vrijwel meteen uit het oog verdwenen is na het inzetten. Maar het zou ook kunnen dat u het prettiger vindt om een vloeistof te gebruiken die juist extra zacht inzet. Dat kunt u in overleg met onze specialisten zelf beslissen.

Schoonmaakvloeistoffen

Binnen ons eigen label is er een keuze mogelijk tussen meerdere soorten schoonmaakvloeistoffen met elk unieke reiniging eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit een vloeistof die beter tegen vetaanslag op uw lenzen werkt of een vloeistof die een meer polijstende werking heeft en effectiever is tegen eiwitaanslag en daarnaast bijvoorbeeld een reiniger waar u uw lenzen de gehele nacht in kunt laten staan. De keuze is natuurlijk aan u, waarbij wij u graag willen adviseren.
Lens B&I GP en CC Voordeelpakket
Lens bewaar en inzet GP. Bewaar en inzet vloeistof voor vormstabiele (harde) contactlenzen met een licht reinigende werking. Inzetten, desinfecteren en bewaren. Conserveringsmiddel: PHMB 0.002%. Lens CC. Sterke reinigingsvloeistof om met, met name, vette aanslag op de lenzen schoon te wrijven. Conserveringsmiddel: PHMB 0.001% Voordeelpakket: 2 flessen van 200 ml B&I GP, 2 flessen van 100 ml B&I GP, 4 flessen cc 30 ml. Lenshouder plat. Gratis verzending.

€ 54,00*
Regard VST voordeelpakket
Bewaar en inzetvloeistof voor vormstabiele (harde) contactlenzen, met licht reinigende werking. Voor inzetten en bewaren, desinfecteren en reinigen. Vloeistof zonder conserveringsmiddel. De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties voor traditionele bestanddelen van contactlensvloeistoffen, zich uitende in: prikkeling, roodheid en verhoogde lichtgevoeligheid. Conserveermiddel: geen. Voordeelpakket: 5 flessen van 120 ml en 1 fles van 40ml. Gratis verzending.

€ 67,00*
Avizor GP Multi 120 ML
Avizor GP Multi 120 ML is een alles-in-een vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle soorten en merken vormstabiele contactlenzen, combiwerking van de bevochtigers HPMC en PVP verhogen het draagcomfort. 

€ 9,10*