Maandlenzen

Maandlenzen zijn de optimale combinatie van comfort, veiligheid en betaalbaarheid. Elke maand heeft u een nieuwe lens en als u er een keer één verliest, zijn de kosten van een nieuwe lens laag. U kunt vrijwel alle lenzen reinigen en bewaren in een alles-in-één vloeistof. Lekker snel en eenvoudig.


Eerste keer of overstappen

Als u weet welke lenzen u heeft en u lenzen wilt nabestellen, gaat dat prima. Als u voor de eerste keer aan lenzen begint of als u wilt overstappen op een ander type, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.


Laat uw lenzen jaarlijks controleren

Bij iedere lens is het belangrijk om uw lenzen en ogen regelmatig te controleren. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar uw lenzen te laten controleren. U kunt hier een afspraak maken.

Lens Fine Maandlens 6-pack
De Lens Fine maandlens is een hele goede lens. De Lens Fine lenzen helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze bezitten een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren, dankzij een unieke samenstelling. Het is zeer belangrijk om voldoende zuurstof naar het oog toe te laten, want het oog haalt zijn voeding uit de zuurstof. Het materiaal van de Lens Fine maandlens houdt daarnaast het vocht in de lens vast en voelt daarom de hele dag door comfortabel aan. Het is een zachte flexibele lens, die ook uw ogen nog eens extra beschermt door een ingebouwd UV-filter. Dit vervangt natuurlijk niet een zonnebril, omdat de lenzen maar een klein deel van het oog beschermen. Het is daarom te adviseren om alsnog gepaste uv-absorberende oogbescherming te gebruiken. Kortom, een fijn materiaal. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks (gelijke sterkte) krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.  

Van € 32,73*
Lens Fine Maand Toric 6-pack
De Lens Fine Maandlens Toric is een hele goede lens. De Lens Fine zijn silicone Hydrogellenzen en helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze bezitten een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren, dankzij een unieke samenstelling. Het is zeer belangrijk om voldoende zuurstof naar het oog toe te laten, want het oog haalt zijn voeding uit de zuurstof. Het materiaal van de Lens Fine maandlens houdt daarnaast het vocht in de lens vast en voelt daarom de hele dag door comfortabel aan. Het is een zachte flexibele lens, die ook uw ogen nog eens extra beschermt door een ingebouwd UV-filter. Dit vervangt natuurlijk niet een zonnebril, omdat de lenzen maar een klein deel van het oog beschermen. Het is daarom te adviseren om alsnog gepaste uv-absorberende oogbescherming te gebruiken. Het optimale lensontwerp zorgt voor een uitstekende stabilisatie van de cilinder, waardoor u verzekerd bent van goed zicht. Kortom, een prima lens. Zeker als u de prijs-kwaliteitverhouding bekijkt. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks met gelijke sterkte krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks met gelijke sterkte 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.  

Van € 48,45*
Lens Supreme Maandlens 6-pack
Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens heeft een asferisch lensontwerp voor verbeterd zicht en geeft door een optimaal lensontwerp ook een perfecte passing. Eén van de beste, zo niet de beste maandlens die op dit moment in de markt is. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks met gelijke sterkte krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte) 15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Van € 38,98*
Lens Supreme Toric 6-pack
Moderne generatie Silicone Hydrogellens. Bevat extreem veel vocht en heeft een zeer hoge oppervlaktebevochtiging. Deze lens is dus uitstekend geschikt voor droge ogen. De lens heeft een asferisch lensontwerp voor verbeterd zicht en geeft door een optimaal lensontwerp ook een perfecte passing. Eén van de beste, zo niet de beste maandlens die op dit moment in de markt is, ook met cilindercorrectie. Op dit product is volumekorting van toepassing. Vanaf 2 sixpacks met gelijke sterkte krijgt u 7,5 % korting. Vanaf 4 sixpacks (gelijke sterkte)15 %. Met de lenspas krijgt u nog 10 % extra korting. Als u inlogt en over een actieve lenspas beschikt, worden de prijzen met lenspaskorting getoond. Lenzen dienen altijd voorgeschreven te worden door een lensspecialist. Het veranderen van sterkte of andere gegevens van uw lenzen zonder overleg met uw lensspecialist kan klachten veroorzaken en wordt door ons afgeraden. U dient uw ogen minimaal 1 maal per jaar te laten controleren door een lensspecialist om verantwoord lenzen dragen mogelijk te maken.

Van € 59,50*